2777
2789
عنوان

مذهبیا فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 205 بازدید | 31 پست

بستگی به نظر هر کس داره ولی در کل قیافه باید به دل بشینه . البته تا جایی که من دیدم یه مدل مو و اصلاح مناسب با لباس خوب کلا میتونه قیافه رو از این رو به اون رو بکنه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۱۸۰هستم

اها🤣پسری؟۳ ساعته فکر میکردم دختری

نر های هول مادر فاکر که درخواست ندین🫵🫵🫵هر نری درخواست بده مادرش خرابه🫵                                                                     تاپیک من جای مسخره بازی و دلقک بازی یسریا نیست  تو تاپیک من پارازیت نباش حرفای بی مربوط نزن و شوخی بی مورد و حرف چرت نزن❌

مثلا دیپلمه و سرباز هس بعدش طلافروشی باز میکنه

طلافروشی!!! سرمایه داره ؟ازخودش؟

اگه از باباشه شاید بعداً بهش نده وعده سرخرمن باشه

البته اکثرا آدما هر چی دارن برای بعدا بچشون هست

مذهبیا زود زن میگیرن ولی چه عجله ای بیاد از سربازی باز کنه اون وقت بگیر

الآن که هیچی نداره از این توصیفاتت

طلافروشی!!! سرمایه داره ؟ازخودش؟اگه از باباشه شاید بعداً بهش نده وعده سرخرمن باشه البته اکثرا آدما ه ...

نه وضع برادراش خوبه اونا میگن کمک میکنیم و زیر حرفشون نمیزنن ادمای خوبین

طلافروشی!!! سرمایه داره ؟ازخودش؟اگه از باباشه شاید بعداً بهش نده وعده سرخرمن باشه البته اکثرا آدما ه ...

البته دختر شاید قبول کنه اینم بگم پسر اهل توابع شهرستان دختر هست تا شهرستان ۱۰دقیقه اینا راه دارن اینم بگم دختر وضع مالیشون شاید پایینتر از پسره هس

نه وضع برادراش خوبه اونا میگن کمک میکنیم و زیر حرفشون نمیزنن ادمای خوبین

دخترای مذهبی بسازن شاید قبول کنن ولی خود پسر نباید همچین کاری کنه حداقل بره دانشگاه یه لیسانس بگیره تو این دوره. زمونه دیپلم چیه دیگه کارش رو راه بندازه یه پولی دربیاره با دست پر بره خواستگاری جای بهترم بهش زن میدن تا عجله کنه خودش رو زود بندازه تو مشکلات هر خانواده ای هم بهش زن نمیدن

البته دختر شاید قبول کنه اینم بگم پسر اهل توابع شهرستان دختر هست تا شهرستان ۱۰دقیقه اینا راه دارن ای ...

عههه خود پسری فکر کردم دختری

عجله نکن بابا سر حوصله

مگر دوستش داشته باشی بترسی ازدواج کنه شهرستان هم که دختر زود شوهر میدن

عههه خود پسری فکر کردم دختری عجله نکن بابا سر حوصله مگر دوستش داشته باشی بترسی ازدواج کنه شهرستان هم ...

اگه دوسش داری بگو براش ولی بعد سربازی رو به راه شدی عروسی کن یا نامزد بمونید

اگه نداری فقط میخوای زن بگیری عجله نکن الان زوده

دخترای مذهبی بسازن شاید قبول کنن ولی خود پسر نباید همچین کاری کنه حداقل بره دانشگاه یه لیسانس بگیره ...

پسره خودش میگه وضع مالیشون مهم نیس پسر خالمه میخام ببینم بریم خاستگاری یا نمیدن ضایع میشیم میشیم😂

اگه دوسش داری بگو براش ولی بعد سربازی رو به راه شدی عروسی کن یا نامزد بمونید اگه نداری فقط میخوای زن ...

تو طرفای ما دو سال اینا دوران عقد طول میکشه تو دو سال روبه راش میکنیم