2777
2789
نگاه کن نوشتم سن تو کاربری مببین اینکه هرکسی اختیار کار خودش داره درستههمه ازادن برای زندگی شخصی خود ...

شما می گی منم اصلا با حرف شما موافقم ولی به ما چه اصلا یکی دلش می خواد رابطه داشته باشه به ما چه همه یه جور نمی تونن باشن باید تو رفتارتون با ادم ها دقت کنین سنتون هم انقدر بالا نیست که این نسل رو درک نکنین

یکی همینجا میگفت فامیل که جمع بودن دوست دخترشو تو جمع معرفی کرد یا ملت خیلی شیک شدن یا ما خیلی عقبیم ...

نه اونا شیک شدن نه ما عقبیم

اونا اسیر و گرفتار شهوت و مادیات شدن

و ما عاقلیم

ساده باشیم چه در باجه یک بانک چه در زیر درخت

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بنظر منم شما حق اظهار نظر و تعیین کردن اینکه کدوم دختر بده یا کدوم دختر خوبه نداری

چرا همه حق اظهار نظر دارن

اختیار و آزادی رو نمیشه از کسی گرفت

من نظر خودم دارم در مورد اینکه چه دختری خوبه چه دختری بد

حقارت؟ اینی ک ی دختره بفمه پسره بدرد نخوره بد بره بایکی دیگ ازدواج کنه حقارته؟

بدبختی اینکه یه عده ادم دارم اجبار می کنین به ما که این راهی کا ما میگیم درسته و برای ما معیار خوب و بد تعیین می کنن

چرا همه حق اظهار نظر دارناختیار و آزادی رو نمیشه از کسی گرفتمن نظر خودم دارم در مورد اینکه چه دختری ...

نخیر همه نظر ها محترم نیستن

هرکسی هم حق اظهار نظر نداره

نظر ها قابل تامل و غیرقابل تامل هستند که دسته دوم مثل نظرات داعش و امثالهم دسته اول که مظر شما باشه هم من توش تامل کردم به این نتیجه رسیدم که شما حق اظهار نظر ندارید

راجب خانواده خودتون نظر بدید اگر ادم حسابتون کردن البته

شما می گی منم اصلا با حرف شما موافقم ولی به ما چه اصلا یکی دلش می خواد رابطه داشته باشه به ما چه همه ...

حرفم رک زدم دیگه

ولی دور و برت نگاه کنی متوجه میشی چی میگم

افسردگی ؛ خودکشی ؛ تحقیر شدن ؛ آبروریزی؛ سقط جنین و ... نتیجه دوستی با جنس مخالف ؛ به نظرم ۹۰٪ دخترها ضرر میکنن و آسیب میبینن ، حالا ممکن یه دختری صرفا به خاطر عشق و حال وارد رابطه ای بشه و اصلا حیا و ابرو و ارزش ذاتی ش به عنوان یه دختر براش مهم نباشه که دیگه اونو کاریش نمیشه کرد

بدبختی اینکه یه عده ادم دارم اجبار می کنین به ما که این راهی کا ما میگیم درسته و برای ما معیار خوب و ...

والا نوبت ب خودشون ک میرسه اینچیزارو نمیگن فق ی دختر اگ کاری کنه بده

حقارت؟ اینی ک ی دختره بفمه پسره بدرد نخوره بد بره بایکی دیگ ازدواج کنه حقارته؟

ببین اگه پسری گفت بیا دوست شیم

دختر باید بگه دوست شیم که چی ؟

اگه گفت بهت علاقه دارم برای ازدواج

خب یه فرصت یک ماه برای شناخت بهش میدی

بدون لمس و ماچ و ... فقط حرف زدن

اگه اوکی بود خب میگی بیا خواستگاری

اگه پسر قصدش فقط عشق و حال بود

دختر باید وارد رابطه شه ؟

اگه شد یعنی حقارت

حرفم رک زدم دیگهولی دور و برت نگاه کنی متوجه میشی چی میگمافسردگی ؛ خودکشی ؛ تحقیر شدن ؛ آبروریزی؛ سق ...

پس وقتی ماهم تعریفمو از یه پسر خوب پسریه که ماشین داره پول داره قد داره بهتون برنخوره

شما اخه اصلا نمی تونین تعیین کنین کدوم دختر خوبه یا نه. نهایا بتونین همسرتون رو اینطوری انتخاب کنین

شما می گین غلطه اقا اصلا دلش می خواد غلط بره اشتباه کنه به منو شما مربوط نمیشه که

نخیر همه نظر ها محترم نیستن هرکسی هم حق اظهار نظر نداره نظر ها قابل تامل و غیرقابل تامل هستند که دست ...

ببخشید ولی انگار حرفی برای گفتن نداری

منطقی حرف بزن اگه میخوای حرف بزنی

من حرفی از اینکه همه نظرات محترم هستن نزدم

میگم همه حق اظهار نظر دارن در مورد یک موضوع عمومی

بله در مورد یک شخص خاص نه

ولی در مورد یک موضوعی مثل این من نظر خودم دارم و حق اظهار نظر

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز