2777
2789
ببین اگه پسری گفت بیا دوست شیم دختر باید بگه دوست شیم که چی ؟اگه گفت بهت علاقه دارم برای ازدواج خب ی ...

دختران و زنان وسیله نیستن که اگه وارد رابطه با کسی شدن به هر قصد و قرضی حقیر بشن

اگر رابطه ای بر پایه ازدواج نیست از سمت دو طرف اینطوره و هر دو طرف لذت میبرن ازش هیچ طرفی هم حقیر نمیشه

چرا باید فکر کنید که دخترها یکبار مصرفن یا وسیله ان که اگه به قصدی غیر از ازدواج وارد رابطه بشن حقارته

اصن کی به شما اجازه داده که تعیین کنی یه دختر چقدر و در چه حدودی باید با پسر در ارتباط باشه

غصه میخورم به حال خانومای دورت

پس وقتی ماهم تعریفمو از یه پسر خوب پسریه که ماشین داره پول داره قد داره بهتون برنخورهشما اخه اصلا نم ...

اینم نظر توعه ناراحتی نداره

ممکن نظر تو در مورد پسر خوب این باشه

منتها اینکه چه نظری درسته یا غلط شواهد و علم و تجربه تعیین میکنه

ساده باشیم چه در باجه یک بانک چه در زیر درخت

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

همین رو می گم مگه شده ما بگیم کدوم پسر خوبه کدوم بد

بگین خب

پسری که از دخترا سواستفاده کنه و به چشم عروسک و کالا بهش نگاه کنه بده ؛ تموم شد رفت . مشخص

اینم نظر توعه ناراحتی ندارهممکن نظر تو در مورد پسر خوب این باشهمنتها اینکه چه نظری درسته یا غلط شواه ...

دست از زن ستیزی بردارین یا حداقل برای زن های دور خودتون این نسخه ها بپیچین

ببخشید ولی انگار حرفی برای گفتن نداریمنطقی حرف بزن اگه میخوای حرف بزنیمن حرفی از اینکه همه نظرات محت ...

اتفاقا شما راجب یه چیز به خصوص و یک جامعه به خصوص نظر دادی

زن ستیزی ای که نهفته اس در حرفاتون هم مشخصه و شما خق اظهار نظر درباره جامعه زنان رو نداری

هر وقت ازت تظر خواستن نظر بده نه اینکه مثل نخود اش خودتو بندازی وسط

دختران و زنان وسیله نیستن که اگه وارد رابطه با کسی شدن به هر قصد و قرضی حقیر بشن اگر رابطه ای بر پای ...

اره

اگه اون پسری که قبول کرده باهاش بره تو رابطه دختره پسر خوبی باشه و احترام بزاره به دختره و صرفا به چشم کالا بهش نگاه نکنه و حقوقش رعایت کنه و هواش داشته باشه کلا موردی نداره ( از نظر تحقیر شدن و سواستفاده کردن )

ولی ایا واقعا اکثر رابطه ها این شکلی ی ؟

زود قضاوت نکن منو و غصه کسی رو نخور

دست از زن ستیزی بردارین یا حداقل برای زن های دور خودتون این نسخه ها بپیچین

زن ستیزی ؟

اینکه میگم دخترا نباید وارد رابطه با یه پسر سمی و عوضی بشن زن ستیزی ی ؟

اتفاقا شما راجب یه چیز به خصوص و یک جامعه به خصوص نظر دادیزن ستیزی ای که نهفته اس در حرفاتون هم مشخص ...

این حرفای بچه گونه خاله زنکی رو بزار کنار

نخود و اش و ...

اگه حرفی داری بزن

هیچ شاهدی دال بر زن ستیز بودن من نیست

خیلی هم فمنیستم

زن ستیزی ؟اینکه میگم دخترا نباید وارد رابطه با یه پسر سمی و عوضی بشن زن ستیزی ی ؟

شما کلا می گی دختر خوب دختریه که وارد رابطه نشه اگر اینو می گفتی من باشما موافق بودم ولی بازم جای باید تو این جمله نیست هیچ کلمه ی اجباری نباید باشه

شما کلا می گی دختر خوب دختریه که وارد رابطه نشه اگر اینو می گفتی من باشما موافق بودم ولی بازم جای ب ...

اره خب اون نظر شخصی من

دختر خوب دختر افتاب مهتاب ندیده ست 😍