عسل_۱۲۹۰ مدیر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 4728 عنوان کات میکنید❓️ | مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 71 پست اگه دوست پسرت برای تولد و ولنتاین برات کادو نخره باهاش کات میکنی؟؟ 1404/11/27 | 15:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
maalekk عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 268 کیک خرید ولی کادو نخرید نمیدونم کات کنم یا ن من نمی شناسم پارتنرت رو ولی تو خوب میشناسیش علاوه بر این چیزی که گفتی چیز دیگه ای هم هست که اذیتت کنه
2635ayliniii عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 400 به چی؟ عشقم مثلا ممکنه کادو نخره ولی کادو های دست سازی درست کنه که بدونم زحمتش و عشقی که گذاشته به همه چی می ارزهیا ممکنه که تبریک بگه ولی به روی خودشم بیاره که ببخشید کادو نخریدم دستم تنگ بود بریم یه کافی شاپی رستورانی چیزییا ممکنم هست هیچکدوم اینکارارو نکنه دیگه اونموقع وقتی اهمیت نمیده چیکارش دارم بره با یکی که میتونه اونجوری باهاش باشه
maalekk عضویت: 1404/10/26 تعداد پست: 268 اره نظر منو شواهد و تجربه ها نظر منو تایید میکنن هر کسی خانواده داره و هر ادم عقل داره می تونه برای زندگی و ایندش تصمیم بگیره شما فقط می تونین راجب خودتو و بچه هاتون نظر بدین که بازم حق ندارین راجب بچتون هم اینطوری نظر بدین می تونم بدونم چندسالتونه؟
banok_x عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 177 هدفم این بود بگمیه دختر خوب فقط با کسی وارد رابطه میشه که اونو تا ابد بخواد و عاشقانه دوستش داشته با ... اون دخترخوبم اگه پسرخوب میدید قطعا دنبال یکی دیگ نمیگرده
عسل_۱۲۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 4728 صددرصد فایده دوست پسر چیه ؟ شادی دلخوشی ، القای حس دخترانگی خوب وقتی عرضه و شعور نداره منو شاد کنه چ ... اخه فقط کادو نخرید وگرنه تولد گرفت چجوری کات کنم؟
shirinعسلم عضویت: 1404/03/13 تعداد پست: 13374 مشورت نهطرف دعوت میکنن خونهبعد دختره در حضور خانواده با دوست پسر میرن تو اتاق خوابببین به کجا رسیدیم یکی همینجا میگفت فامیل که جمع بودن دوست دخترشو تو جمع معرفی کرد یا ملت خیلی شیک شدن یا ما خیلی عقبیم 😂 نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ... نه دستت را به دستی دلخوش !!!
2635ayliniii عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 400 هدفم این بود بگمیه دختر خوب فقط با کسی وارد رابطه میشه که اونو تا ابد بخواد و عاشقانه دوستش داشته با ... بنظر منم شما حق اظهار نظر و تعیین کردن اینکه کدوم دختر بده یا کدوم دختر خوبه نداری
گلآفتابگردون20 عضویت: 1403/11/16 تعداد پست: 8164 اخه فقط کادو نخرید وگرنه تولد گرفت چجوری کات کنم؟ چند وقته باهاشی؟ روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷
2635ayliniii عضویت: 1403/06/25 تعداد پست: 400 اسی ولی من بنظرم اگه دوستت داشت یکاری میکرد که فک نکنی به کادو و کلا حسابگری نکنییه تجدید نظری بکن
satin عضویت: 1396/10/02 تعداد پست: 8416 اخه فقط کادو نخرید وگرنه تولد گرفت چجوری کات کنم؟ تو میگی کلا کادو نخره تولد گرفتن خودش انجام همون اصولی هست که من گفتم حالا در قالب متفاوت
banok_x عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 177 کادو تولدمو گفت بعدا میخره ولی نخرید شاید شرایطشو نداره پول و.. گفتی کیک خریده خب لابد مهم بوده وگرنه اونم نمیگرف ..البته من بقیه داستاناشو نمیدونم ولی این یکی بتنهایی دلیلی بر کات نمیشه
عسل_۱۲۹۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/04/31 تعداد پست: 4728 چند وقته باهاشی؟ تقریبا یسال پارسال کادو خرید ولی امسال نه
گلآفتابگردون20 عضویت: 1403/11/16 تعداد پست: 8164 تقریبا یسال پارسال کادو خرید ولی امسال نه اگه اخلاقی خوبه کات نکناگه خصوصیت های بد دیگه م داره کات کن روی دیوار دل خود بنویسید خدا هست🩷
mrnivan عضویت: 1404/02/27 تعداد پست: 2434 هر کسی خانواده داره و هر ادم عقل داره می تونه برای زندگی و ایندش تصمیم بگیره شما فقط می تونین راجب خ ... نگاه کن نوشتم سن تو کاربری مببین اینکه هرکسی اختیار کار خودش داره درستههمه ازادن برای زندگی شخصی خودشون تصمیم بگیرن تا جایی که به دیگران آسیب نزنن البته ولی این دلیل نمیشه هرکاری بکنن درست باشهمن میگم رابطه با جنس مخالف به ده ها دلیل اشتباااااه ساده باشیم چه در باجه یک بانک چه در زیر درخت
mrnivan عضویت: 1404/02/27 تعداد پست: 2434 اون دخترخوبم اگه پسرخوب میدید قطعا دنبال یکی دیگ نمیگرده این دلیل نمیشهیا مجرد بمون یا تن به حقارت نده ساده باشیم چه در باجه یک بانک چه در زیر درخت