2777
2789
به چی؟

عشقم مثلا ممکنه کادو نخره ولی کادو های دست سازی درست کنه که بدونم زحمتش و عشقی که گذاشته به همه چی می ارزه

یا ممکنه که تبریک بگه ولی به روی خودشم بیاره که ببخشید کادو نخریدم دستم تنگ بود بریم یه کافی شاپی رستورانی چیزی

یا ممکنم هست هیچکدوم اینکارارو نکنه دیگه اونموقع وقتی اهمیت نمیده چیکارش دارم بره با یکی که میتونه اونجوری باهاش باشه

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره نظر منو شواهد و تجربه ها نظر منو تایید میکنن

هر کسی خانواده داره و هر ادم عقل داره می تونه برای زندگی و ایندش تصمیم بگیره شما فقط می تونین راجب خودتو و بچه هاتون نظر بدین که بازم حق ندارین راجب بچتون هم اینطوری نظر بدین

می تونم بدونم چندسالتونه؟

مشورت نهطرف دعوت میکنن خونهبعد دختره در حضور خانواده با دوست پسر میرن تو اتاق خوابببین به کجا رسیدیم

یکی همینجا میگفت فامیل که جمع بودن دوست دخترشو تو جمع معرفی کرد یا ملت خیلی شیک شدن یا ما خیلی عقبیم 😂

نه آرامشت را ، به چشمی وابسته کن ...   نه دستت را به دستی دلخوش !!! 

هدفم این بود بگمیه دختر خوب فقط با کسی وارد رابطه میشه که اونو تا ابد بخواد و عاشقانه دوستش داشته با ...

بنظر منم شما حق اظهار نظر و تعیین کردن اینکه کدوم دختر بده یا کدوم دختر خوبه نداری

کادو تولدمو گفت بعدا میخره ولی نخرید

شاید شرایطشو نداره پول و.. گفتی کیک خریده خب لابد مهم بوده وگرنه اونم نمیگرف ..البته من بقیه داستاناشو نمیدونم ولی این یکی بتنهایی دلیلی بر کات نمیشه

هر کسی خانواده داره و هر ادم عقل داره می تونه برای زندگی و ایندش تصمیم بگیره شما فقط می تونین راجب خ ...

نگاه کن نوشتم سن تو کاربری م

ببین اینکه هرکسی اختیار کار خودش داره درسته

همه ازادن برای زندگی شخصی خودشون تصمیم بگیرن تا جایی که به دیگران آسیب نزنن البته

ولی این دلیل نمیشه هرکاری بکنن درست باشه

من میگم رابطه با جنس مخالف به ده ها دلیل اشتباااااه

ساده باشیم چه در باجه یک بانک چه در زیر درخت