2777
2789
عنوان

سایت خانومی

215 بازدید | 24 پست

بچه ها من چند ساله از سایت خانومی خرید میکنم ولی هر بار یه سری محصولاتشو حس میکردم با چیزی که از داروخانه میخری متفاوته کیفیتش و حتی بو شون

اجناس ایرانی شون منظورمه مثل ویتالیر و اینا

حس میکنم با شرکتا بستن تقلبی یا تاریخ گذشته میدن بهمون

بخاطر همینم تخفیفاش زیاده

خیلی وقته دیگه نمیخرم چیزی ازشون

ولی خب تخفیفاش وسوسه ام میکنه تو این گرونی 😂

شماها هم همچین حسی داشتین ؟

بخرم باز ازشون یا نه ؟

تا حالا تو عمرم یه بارم خرید اینترنتی نکردم

درباره خودم عرض کنم خدمتتون یک شهریوری مهربونم که عااااشق نینی عه🥲🥺. معروف به خوش خنده خانواده😌 و در عین حال بشدت لجبازم🤪😁. در نهایت بگم بهتون کنکوری ۴۰۵ هستم (خوشحال میشم برای قبولیم یه صلوات مهمونم کنی 🙏🏼💚)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از داروخانه های آنلاین ترب بخر

چمنم فکر میکنم شرکتا به فروشگاه هایی مثل خانومی محصول ارزون تر با کیفیت پایین تر میدن

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

افق کوروشم همینطوره.. اگه انلاین سفارش بدی هرچی میاره ی مزه ای میده مثلا پنیر مزه همون پنیری که از یجا دیگه خریدی رو نمیده😑همون به قول شما انگار تاریخ گذشته ای چیزیه

ما.. دوباره سبز میشویم🌱

والا منکه یبار خرید کردم چنتا محصولو باهم سفارش دادم

پلمپ بود همشون و تاریخش و بروشور محصول هم داشت ینی بهش نمیخورد که بخواد فیک باشه

فقط یکی از محصولاتش ویتالیر بود که برچسب جعبه ش باز شده بود یعنی مشخص بود از قبل باز شده و خود محصول هم بوی الکل شدید میداد برا همون استفادش نکردم اما بقیش اوکی بود استفاده کردم

نور بر تاریکی پیروز است✌️🕊

من یه بار به خاطر همین ارزونی گرفتم پوستم شبیه حالت اگزما شد قرمزم شده بود اصلا یه وضعی ، خیلی بد شده بود یه تیکه ش ، وای مگه درست میشد همه میدیدن میگفتن چی شده شانس اوردم فقط یه تیکه کنار گوشم که حساستر بود اونطور شد کله صورتم اونطوری میشد بدبخت میشدم ،ا خرش رفتم دکترپوست خوب تا درست شد

اصلااصلا اصلا اصلا اصلا تا ابد اصلا نخرید ازشون

مسئولیت پذیرم نیستن هزار بار زنگ زدم انقدر نگهت میدارن پشت صف انتظار پشیمون میشی قطع میکنی

خیلی سایت بدیه اصلا خرید نکنید اگه نمیخواید پوستتون خراب شه کاش عکسشو داشتم میفرستادم براتون

راستی اون شیما کاتوزیانم یه بار تبلیغش کرد بلا استثنا همه کامنتاشون منفی بود یه کامنت مثبت ندیدم از بین اونهمه کامنت

والا منکه یبار خرید کردم چنتا محصولو باهم سفارش دادمپلمپ بود همشون و تاریخش و بروشور محصول هم داشت ی ...

همونو از داروخونه بخری معمولا (نمیگم همیشه) ولی بافت و بوش ی طور دیگست

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

والا منکه یبار خرید کردم چنتا محصولو باهم سفارش دادمپلمپ بود همشون و تاریخش و بروشور محصول هم داشت ی ...

من هرچی خریدم فیزیکال سالم بود تاریخم داشت

ولی کیفیتش با چیزی که از داروخانه میگیری کلی فرق داره

همونو از داروخونه بخری معمولا (نمیگم همیشه) ولی بافت و بوش ی طور دیگست

اره

توی دیجی کالا هم بعضیا مثلا دارو خریده بودن میگفتن داخل دارو رنگش فرق میکرده یا یه بوی خاصی داشته

دو حالت داره دیگه یا فیکه یا تاریخش گذشته

ولی اگه فیک باشه خدایی چه حوصله ای دارن مثلا داروی ایرانی چرا باید برن فیک بزنن🫤😐خارجی باشه یچیزی

نور بر تاریکی پیروز است✌️🕊