2777
2789
عنوان

سایت خانومی

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 24 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعاااا؟؟؟ آفرین به این اراده 😂

اره بابا

ما حضوری میریم خرید تا خونه میرسیم ۲۰ دفه پشیمون میشیم

بعد حالا بعد از نشون دادن به مادر گرامی دیگه از خریدمون کلا متنفر میشیم پرتش میکنیم یه گوشه کمد، دیگه چه برسه که اینترنتی خرید کنیم🤦🏻♀️💔

درباره خودم عرض کنم خدمتتون یک شهریوری مهربونم که عااااشق نینی عه🥲🥺. معروف به خوش خنده خانواده😌 و در عین حال بشدت لجبازم🤪😁. در نهایت بگم بهتون کنکوری ۴۰۵ هستم (خوشحال میشم برای قبولیم یه صلوات مهمونم کنی 🙏🏼💚)

استارتر دور از جون پوستت هنوز خراب نشده وسوسه میشی مگه پوست سالمتو از سر راه اوردی

به خدا میگم کاش شکایت کرده بودم ازشون

کاش همه ماهایی که پوستمون خراب شد شکایت میکردیم نمیزاشتن این سایت مزخرف فعالیت کنه

تازه کلی هزینه م کردم پوستم خوب شه خدا لعنتشون کنه

اره بابا ما حضوری میریم خرید تا خونه میرسیم ۲۰ دفه پشیمون میشیم بعد حالا بعد از نشون دادن به مادر گر ...

آخ آخ توام با مامانت این مشکل و داری ؟

آدم مث سگکار میکنه با حقوقش میره خرید سالی یک بار با کلی ذوقققق بعدش همچین میزنن تو ذوق آدم دیگه دلش نمیاد لباس و بپوشه 🤦🏻♀️🫠

استارتر دور از جون پوستت هنوز خراب نشده وسوسه میشی مگه پوست سالمتو از سر راه اوردی به خدا میگم کاش ش ...

چی خریده بودی ؟

من بیشتر فوم شستشو صورت خریدم ازشون

کرم و اینا نخریدم

چی خریده بودی ؟من بیشتر فوم شستشو صورت خریدم ازشون کرم و اینا نخریدم

چن سال پیش پرایمر گرفتم ببینم چیه نگو خراب بود وای یادم میاد پرایمرو زدم مثلا صورتم قشنگتر دیده شه برم مهمونی زدم افتضاح شد با همون وضع ضایع رفتم مهمونی بعد اونجا دوتا دختر بودن داشتن از خوشگلیشون تعریف میکردن منم با پوست افتضاح نشسته بودم وسطشون انقدر خجالت کشیدم 🤦 در حالی که من پوستم نمیگم خیلی خوبه ولی خوبه بد نیست صاف بود تقریبا

آخ آخ توام با مامانت این مشکل و داری ؟ آدم مث سگکار میکنه با حقوقش میره خرید سالی یک بار با کلی ذو ...

من اصن بدون مامانم خرید نمیرم🤣🤣

درباره خودم عرض کنم خدمتتون یک شهریوری مهربونم که عااااشق نینی عه🥲🥺. معروف به خوش خنده خانواده😌 و در عین حال بشدت لجبازم🤪😁. در نهایت بگم بهتون کنکوری ۴۰۵ هستم (خوشحال میشم برای قبولیم یه صلوات مهمونم کنی 🙏🏼💚)