2777
2789
عنوان

بی بی چک

105 بازدید | 30 پست

سلام خانم ها میشه لطفا راهنماییم کنید

من ۹ که پریود نشدم روز اول تاخیر بی بی چک زدم یه هاله کمرنگ افتاد علائم ندارم فقط بعضی وقتا کمرم خیلی درد میگیره

زیر دلمم درد میگیره مثل درد پریودی اما پریود نمیشم

امروز بعد از ۹ روز دوباره بی بی چک زدم عکسشو میفرستم لطفا بگید که حاملم یا نه قسمت c پررنگه t کمرنگ درسته یا باید t. پر رنگ باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی عزیز دلم امیدوارم همینطور که شما میگید باشه ببخشید گلم برای ازمایش بتا الان من ۹ روزه تاخیر دار ...

نه عزیزم بری مشخص میشه،میگم که از من هنوز سه روز به پریدم مونده بود که بی بی چکم مثبت شد رفتم آزمایش دادم بتام ۳۸۰ بود بعد از ۴۸ ساعت شد ۱۳۰۰ ،شما که ۹ روزم از پریود اون گذشته صددرصد مشخصه دیگه

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه عزیزم بری مشخص میشه،میگم که از من هنوز سه روز به پریدم مونده بود که بی بی چکم مثبت شد رفتم آزمایش ...

مرسی عزیزم خیلی دلم میخاد مثبت باشه اما چون علائم بارداری ندارم فقط کمر درد و دل درده میترسم میگم نکنه چیز دیگه ای باشه ولی فردا حتما میرم ازمایش

مرسی عزیزم خیلی دلم میخاد مثبت باشه اما چون علائم بارداری ندارم فقط کمر درد و دل درده میترسم میگم نک ...

نه بابا ربطی ندارد ،منم دو سه روز قبل از اینکه بی بی بزنم همش حالت های پریودی داشتم تازه اون چند روزم نوار گذاشتم حتی چند تا قطره خونه هم دیدم و همش منتظر پری بودم ،تمام حالتام شبیه پریودی بود و الان که چند روز دیگه میشه ۵ ماهه حتی یکبار علایم بارداری نداشتم😂💔خداراشکر نه از چیزی بدم اومد نه دردی کشیدم نه بالا آوردم ،اصلااا هیییییچ اتفاقی نیوفتاد فقط روز به روز شکمم داره بزرگتر میشه همین😂🥹

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
نه بابا ربطی ندارد ،منم دو سه روز قبل از اینکه بی بی بزنم همش حالت های پریودی داشتم تازه اون چند روز ...

عزیزم چقدر خوب انشالله یه بچه سالم و خوشگل بدنیا بیاری

حالا نی نی دختره یا پسر😍

اخه من ماه اول اقدامم بود با خودم گفتم با بار اول که نمیشه 😂

ولی امروز که دوتا خط افتاد خیلی خوشحال شدم حالا یکیش کمرنگ تره ولی امیدوارم آزمایش هم برم مثبت باشه 😅❤️😍