2777
2789
عنوان

شوهر ول خرج

110 بازدید | 12 پست

۲۰ ساله نتونستم درستش کنم

اصلا حواشش به پس انداز نیست

تمام موجودیشو سریع خرج میکنه

واصلا محاسبه نمیکنه تا اخر ماه قراره چکار کنیم

اوف دیگه بریدم

نی نی یار جان🙁🙏ایندفعه با سیمکارت پدرشوهر خواهرم 😐😐😐کاربری ساختم...دیگه کل فامیل رو قبضه کردم رحم کن نترکون...منم قول میدم دختر خوبی باشم 😍🤭

تا نخواد نمیشه آب تو هاون کوبیدنه

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

تا نخواد نمیشه آب تو هاون کوبیدنه

بد بختیم اینه من خیلی مدیریت میکنم این اقا بی خیال

نی نی یار جان🙁🙏ایندفعه با سیمکارت پدرشوهر خواهرم 😐😐😐کاربری ساختم...دیگه کل فامیل رو قبضه کردم رحم کن نترکون...منم قول میدم دختر خوبی باشم 😍🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بد بختیم اینه من خیلی مدیریت میکنم این اقا بی خیال

دوتا آدما مخالف طرز فکر اون امروز و فقط میبینه تو آینده نگری

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

امروز برای همکارش کادو خریده ۳ تومن میگه ۳ نفری خریدیم میگم اونا پول دادن میگه حالا تا ۱۰روز دیگه میدن

خب ما به مشکل میخوریم

حالیش نیست

دوتا آدما مخالف طرز فکر اون امروز و فقط میبینه تو آینده نگری

دقیقاااااا🤕🤕🤕

شما خودت پس انداز کن ایشونو نمیشه تغییر داد پدر من هم اینجوری بودن

همیشه این جمله صائب تبریزی تو ذهنم میچرخه میگه کفاره شراب خواری های بی حساب هوشیار در میان مستان نشستن است

شما آینده نگری کن تا عاقبت بخیر بشید

شما خودت پس انداز کن ایشونو نمیشه تغییر داد پدر من هم اینجوری بودن همیشه این جمله صائب تبریزی تو ذهن ...

الان پدرتون شرایط مالیش چه طوره

پدرم فوت شدن اما در همین حد بگم که دو تا خونه رو تو تهران از دست دادیم رفتیم شهرستان و خیلی میتونست ...

ای بابا

روحش شاد