2777
2789
عنوان

خوابشو دیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 24 پست
اون خوابی که تعبیر داره این نیس اون فرق داره این که تو دیدی واکنش عادی مغز هس.اون خوابی که مفهوم معن ...

یه وقتایی خودمو گول میزنم

دیدی تو اینستا یه پستی هست میگه اگه خوابشو دیدی یعنی بهت فکر کرده:)

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چرا کات کردی عزیزم؟

فقط یه رفتاری از اون ناراحتم میکرد که با ادم اشتباه رفتم صحبت کردم خیلی رو مغذم کار کرد که نه تو باید کات کنی به دردت نمیخوره و ... نمیخوام اون ادم مقصر بدونم حالا هر چی بود حسود بود هرچی

فقط یه رفتاری از اون ناراحتم میکرد که با ادم اشتباه رفتم صحبت کردم خیلی رو مغذم کار کرد که نه تو بای ...

نمیشه دوباره برگردین بهم؟

تازمانیکه رسیدن به توامکان دارد..زندگی دردقشنگیست که جریان دارد♡M♡M

نمیشه دوباره برگردین بهم؟

نه نمیخواد دیگه من سعی کردم درست کنم هرچی خراب کردنمو ولی اون نمیخواد

تو جنگ ۱۲روزه سرباز بود رفتم حالشو از دوستش بپرسم چون خودش دردسترس نبود خیلی نگرانش بودم دوستش گفت چرا حالشو میپرسی اون الان دیگه با یکی دیگس ...

انگار یکی اب سرد ریخت رو من ولی میدونم که اینجوری گفتن ک منو بچزونن چون واقعا همچین ادمی نیست زود بره با کسی

نه نمیخواد دیگه من سعی کردم درست کنم هرچی خراب کردنمو ولی اون نمیخواد تو جنگ ۱۲روزه سرباز بود رفتم ...

ایشالله هرچی به صلاحته همون بشه عزیزم..

تازمانیکه رسیدن به توامکان دارد..زندگی دردقشنگیست که جریان دارد♡M♡M

@___rimma

سلام عزیزم میشه بپرسم شما پایه موهاتون چند بود ؟

و اینکه کدوم شامپو رنگ تونیکا گذاشتید ؟

چه رنگی دراومد ؟

ماندگاریش تا چند هفته بود ؟ بعدش موهاتون به زردی و نارنجی و قرمز نمیزد بعد که رنگش رفت ؟

ببخشید سوالام زیادشد ممنون میشم به همش جواب بدین لطفا

میترسم بگیرم فیک بندازن بهم جون میگن فیکش اصلاااا هیچ رنگی نمیگیره مو حتی اگه دکلره پایه ۱۰ باشه . ممنون میشم کامل جواب بدین🙏