خداااهستتتتت مدیر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 1346 عنوان چرا بیدارید | مشاهده متن کامل بحث + 842 بازدید | 109 پست من طبق معمول استرس دارم شبا و بیدارم،پنج اینطورا میخوابم🫠 زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨ امروز | 04:07 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
asarvi عضویت: 1398/07/19 تعداد پست: 11284 همون ملاتونین خود مونه .تو قوطی؟ عوارض نداره نه اوکیع برا تنظیم خواب
خداااهستتتتت مدیر استارتر عضویت: 1401/07/25 تعداد پست: 1346 فکر و خیال دردتاپیک اخرم منم خیلی فکر و خیالی ام🥲ساعت پنج شد و هنوز بیدارم زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
bخیال عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 106 نه اوکیع برا تنظیم خواب منظورم اینه از همون خانواده ملاتونین هست اینم زیست چندم بود: ملاتونین غده ای هست در سر جهت تنظیم خواب...اینم چند سال پیش من داخل قوطی خریدم اوایل خوب بود ولی بعد بی اثر شدتا اخر عمر بخور چون گیاهی عوارض م نداره وابستگی هم نداره و اگر می دانستی که چه سخت است و چه دردی دارد خنجر از دست عزیزان خوردن از من خسته نمی پرسیدی که چرا تنهایی...!!
bخیال عضویت: 1404/10/30 تعداد پست: 106 چ باحال،تقریبا نزدیکتمهوا اونجا چطوره؟ ببخشید .امضات توجه مو جلب کرد 😁 شاید یه آغا کار واجب داشته باشه درخواست بده . یعنی قصد بدی داشت شما تو پ.خ حریف ش نمیشید؟ندونسته . اول اعدامش می کنید تو تاپیک😁 و اگر می دانستی که چه سخت است و چه دردی دارد خنجر از دست عزیزان خوردن از من خسته نمی پرسیدی که چرا تنهایی...!!