2777
2789
نوش جانبه دوست دیگه هم گفتم نمیتونم بگممیترسم آشنا پیدا بشه😂کسی از باطن زندگی من خبر ندارهاما تاپیک ...

اانشاالله هر جا هستی موفق و شادو سلامت باشی آبجی

میخواستم بگم،اگه نزدیک هستید، خودتون بیایید چند روزی بمونید و برید

ساختمان شهرک بغلیمون نمیدونم کپسول ترکیده بود یا گاز صدای همهمه میومد بلند شدم دیگه خوابم نبرد

این روزا نمیدونم چرا همش ترکیدن پیش میاد🥲

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه داروهایی میخوری؟من یه مدت ارام بخش میخوردم که فقط بتونم بخابم،داشتم اسیب میدیدم از نخوابیدن و فکر ...

برای خواب آلپرازولام

فلوکسیتین و ی سری داروی دیگه

ی مدت نورتریپتیلین هم میخوردم اما گیج میزدم

افسردگی باعث شده بود خوبی های شوهرم رو نبینم

خواستم جدا بشم ازش

به مدت یک هو قطع کردم افکار خودکشی داشتم

کم کم باید قطعشون کنی

آقایون درخواست دوستی ندید(تاپیک میزنم تگ میکنم،اگه شک داری ی چک کن)

این روزا نمیدونم چرا همش ترکیدن پیش میاد🥲

اون چیزی که فکر میکنی نبود دیدم خوب نبود نمیدونم تو پارکینگ کپسول بوده یا طبقه ی دوم.فقط سمت ما دودش معلوم بود آتیش نشانی اومد خاموش کرد بنده خدا ساکنینش تو این سرما بیرون اند

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

اانشاالله هر جا هستی موفق و شادو سلامت باشی آبجی میخواستم بگم،اگه نزدیک هستید، خودتون بیایید چند روز ...

الهی آمین

همچنین شما

دوازده ساعت حداقل فاصله است

دورم دور

فرررههههه فرهههههه😂

ان شالله برا عید میام

آقایون درخواست دوستی ندید(تاپیک میزنم تگ میکنم،اگه شک داری ی چک کن)

اون چیزی که فکر میکنی نبود دیدم خوب نبود نمیدونم تو پارکینگ کپسول بوده یا طبقه ی دوم.فقط سمت ما دودش ...

بنده های خدا،خیلی ام سرد شده یهو

برای خواب آلپرازولام فلوکسیتین و ی سری داروی دیگهی مدت نورتریپتیلین هم میخوردم اما گیج میزدم افسردگی ...

اره عادت به قرص همین مشکلاتم داره،بخاطر همین ترسیدم از عادت کردن بهش

بنده های خدا،خیلی ام سرد شده یهو

اره الان پنجره باز کردم یخ زدم یه دقیقه هم نمیشه تو هوای باز موند سریع خونه یخ زد پنجره رو بستم

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...                      

اصطلاح گفتم بخندیم من آلپرازولام میزدم قبل بارداری

نه دیگه مصرف با خوردن فرقی نداره .

این جملات مصرف می کنی و قرصی و .... منو عصبی میکنه انگار نخوام باور کنم به قرص معتاد شدم

آلپروزلام ۱م و نیم . من بعنوان دسر کنار زولپیدم مصرف می کردم ولی الان تاثیر نداره صد ورقم بخورم انگار گچ خوردم

البته بخاطر افزایش قیمت هم هست فک کن زولپیدم شیش هفت تومنی شده بیست و خورده ای یا زولپیدم ده تومنی شده ورقی ۲۲ تومن . باکس سه تای شو من هر روز ۶۰ می خرم

و اگر می دانستی که چه سخت است و چه دردی دارد خنجر از دست عزیزان خوردن از من خسته نمی پرسیدی که چرا تنهایی...!!