2777
2789
چرا بیداریم :چون نخوابیدم که بیدار باشم دیشب ینی دیروز یادم رفت قرص بگیرم .ینی داشتم فقط یه ورق . با ...

چی مصرف میکنی؟

آقایون درخواست دوستی ندید(تاپیک میزنم تگ میکنم،اگه شک داری ی چک کن)

هنوز بچه دار نشده بودم خودم میومدم از وقتی بچه دار شدم نمیتونم چون واقعا سخته همسرمم تمایلی نداره می ...

جات خالی اتفاقا دیروز خوردم اونجا

فضولی نباشه، کدوم شهر تشریف دارید الان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نمی خوام ولی دیگه امیدی ندارم بتونم ولش کنم همین الان اسمش اومد منتظرم زودتر صبح بشه برم بگیرم . ...

چه سخت،کاش راهی باشه بزاریش کنار دیگه نخوری

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨
عمرا ترک کنم نمیتونم انگار بد معتادم کرده :(

واسه اعصاب یا خواب

چندتا می خوری

در طول روز یا شبا واسه خواب

و اگر می دانستی که چه سخت است و چه دردی دارد خنجر از دست عزیزان خوردن از من خسته نمی پرسیدی که چرا تنهایی...!!

دور از جونت عزیزم،ازونا بوده که خرش از پل گذشته شخصیت اصلیشو نشون داده🫠منم احساس میکنم افسردگی گرفت ...

دقیقا،دقیقا

الهی عزیزممممم لطفاً جدی بگیرش

افسردگی زندگی رو خیلی خیلی تلخ میکنه

من با اینکه یک سری چیزا بینمون حل شده

اما وقتی تمریناتم رو انجام نمیدم و دارو ها رو مصرف نمیکنم انگار دوباره میرم از اول

از شوهرم و از خودم متنفر میشم

جات خالی اتفاقا دیروز خوردم اونجا فضولی نباشه، کدوم شهر تشریف دارید الان

نوش جان

به دوست دیگه هم گفتم نمیتونم بگم

میترسم آشنا پیدا بشه😂

کسی از باطن زندگی من خبر نداره

اما تاپیکام رو بخونه ممکنه بشناسه

چه سخت،کاش راهی باشه بزاریش کنار دیگه نخوری

فایده نداره . عوارض شو گرفتم . دیگه واسه چی بذارم کنار ' ینی نمی تونم

و اگر می دانستی که چه سخت است و چه دردی دارد خنجر از دست عزیزان خوردن از من خسته نمی پرسیدی که چرا تنهایی...!!

این واسه خوابه بیهوش میشم قشنگ یکی قبل از خواب قرص زیر زبانی

چی هست نکنه آلپروزلام 😁

دقیقا،دقیقا الهی عزیزممممم لطفاً جدی بگیرش افسردگی زندگی رو خیلی خیلی تلخ میکنه من با اینکه یک سری چ ...

چه داروهایی میخوری؟من یه مدت ارام بخش میخوردم که فقط بتونم بخابم،داشتم اسیب میدیدم از نخوابیدن و فکر و خیالات،ولی رها کردم کهمعتادش نشم🥲همچنانم بیخوابم

زندگی کن هر لحظه رو،این روزا دیگه هیچوقت برنمیگرده✨

ساختمان شهرک بغلیمون نمیدونم کپسول ترکیده بود یا گاز صدای همهمه میومد بلند شدم دیگه خوابم نبرد

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...