2777
2789
عنوان

عمل لوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 122 بازدید | 29 پست
خداروشکر...چ فصلی بود شما عملش کردین؟ من میخام توی عید انشالله اقدام کنمواقعا بچم اذیته

تابستون بود

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
تابستون بود

ممنوونم از راهنماییتون🌹🌹🫂

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تابستون بود

شما توی سه روز اول فقط بستنی میدادین ب جای هر سه وعده غذایی؟بستنی ساده دیگه منظورم وانیلی هست

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

تابستون بود

دخترتون خیلی درد داشت بعداز عمل

شما توی سه روز اول فقط بستنی میدادین ب جای هر سه وعده غذایی؟بستنی ساده دیگه منظورم وانیلی هست

ن سوپ خیلی آبکی میکس شده بدون مرغ و گوشت

میزاشتم خنک بشه

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
دخترتون خیلی درد داشت بعداز عمل

درد نداشت فقط میگفت گلوم میسوزه

و گوشاش یکمی درد داشت

البته دکتر بهم گفت گوش درد میگرتش که خیلی عادی

درد نداشت فقط میگفت گلوم میسوزهو گوشاش یکمی درد داشتالبته دکتر بهم گفت گوش درد میگرتش که خیلی عادی

ممنوونم از اینکه با صبوری راهنماییم کردین دعا کنید عمل بچه من خوب انجام بشه

خیلی استرررس دارم خیلی

عملش راحته من خروپف میکردم گلوم هی چرک میکرد ورم لوزه داشتم حفره باز کرده بود لوزه هام یه ساعت بعد عمل مرخص شدم درد بعدش هم مثل گلو درد سرماخوردگیه چیزای خنک بخوره من بستنی و آب هندوانه میخوردم اب میوه صنعتی میخوردم گلوم میسوخت چند روز هم نتونستم درست حرف بزنم مینوشتم همه چیو ولی دیگه خروپف نمیکنم مدام هم گلو درد نمیگیرم

👨‍👩‍👦‍👦
عملش راحته من خروپف میکردم گلوم هی چرک میکرد ورم لوزه داشتم حفره باز کرده بود لوزه هام یه ساعت بعد ع ...

خداروشکر پس خیلی سخت نبوده براتون

ممنونم از راهنماییتون

عملش راحته من خروپف میکردم گلوم هی چرک میکرد ورم لوزه داشتم حفره باز کرده بود لوزه هام یه ساعت بعد ع ...

چقدر طول کشید تا کامل خوب شدین

پسرتون چند سالشه؟

پسر من قبلا زود به زود تب میکرد لوزه هاش چرک میکرد وقتی نکاه میکردم میدیدم اما چند وقتیه دیگه لوزه هاش چرک نمیکنه

اما سرفه داره از سرماخوردگی مونده

گاها دهن باز میخوابه خر و پف میکنه کمی از داخل متورم

شما عکس انداختید؟ خودشم لاغره

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
پسرتون چند سالشه؟پسر من قبلا زود به زود تب میکرد لوزه هاش چرک میکرد وقتی نکاه میکردم میدیدم اما چند ...

۱۱ سالشه تپله بچم

بچم تب نمیکنه... فقط سرفه زیاد بدون دلیل و ببخشید خلط داره و خروپف شبانه با دهان بازم میخابه شبا

بردمش دکتر گفته مریض نیس بخاطر لوزه هست

۱۱ سالشه تپله بچمبچم تب نمیکنه... فقط سرفه زیاد بدون دلیل و ببخشید خلط داره و خروپف شبانه با دهان ب ...

شاید ریه هاش حساس شده

دقیقا پسر منم چند وقتیه سرفه میکنه دخترم ۶ ماهه بردم گفتن حساسیت ریه اما پسرم لوزه هم داره

خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
شاید ریه هاش حساس شدهدقیقا پسر منم چند وقتیه سرفه میکنه دخترم ۶ ماهه بردم گفتن حساسیت ریه اما پسرم ل ...

ن دکتر بردم گفتن بخاطر لوزه است هنوز عکس ننداختم

ن دکتر بردم گفتن بخاطر لوزه است هنوز عکس ننداختم

میگن خوب و راحته انشالله به سلامتی عمل میکنید چیزی نیست

منم قراره ببرم دکتر ببینم تشخیصش چیه چون پسرم خیلی لاغره