2777
2789
عنوان

عمل لوزه

121 بازدید | 29 پست

کسی جدیدا برای بچش عمل لوزه انجام داده؟ میشه بگین چطوری بوده سخت بود؟ کلا راهنمایی کنید لطفا

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

وااای من چ استرس بیخودی سر عمل لوزه دخترم کشیدم

چقدر گریه کردم

نه زیاد سخت نبود فقط سه روز اول اذیت بود

بیشتر بخاطر اینکه چیزی نمیتونست بخوره ناراحت بود و گلوش میسوخت بدش میومد

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
وااای من چ استرس بیخودی سر عمل لوزه دخترم کشیدمچقدر گریه کردمنه زیاد سخت نبود فقط سه روز اول اذیت بو ...

عزیزم چطوری بود ک عملش کردی؟ بعد اینکه عملش سنتی بود یا با لیزر؟ توروخدا هرچی میدونی راهنمایی کن من پسرمو میخام عمل کنم خیلی میترسم میگن سخته؟ چندوقته عمل کردی؟ پسرم خیلی سرفه داره با دهان باز شبا میخابه. خرخر میکنه توی خوابهمشم خلط داره ببخشید البته

جذابترین روز جهان روز ظهوراست...اللهم صلی علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم...دوست عزیزم ک امضامو میخونی اگه دوست داشتی ی صلوات برای سلامتی امام زمانمون بفرست ❤️❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من خودم عمل کردم البته ۱۸ سالگی عمل سختی نیس اما یک هفته اول یکم کلافه کنندست برگردم عقب بازم عمل می ...

من خیلی نگرانم و استررس دارم

شما چطوری بود ک عمل کردی

دقیقا علائم دختر منم همینطور بود

ولی به حدی بزرگ بود که روی شنواییش داشت تاثیر میذاشت

و لب بالاش داشت میپرید بالاتر البته چون دیر عملش کردم

دکترش گفت اگه زودتر عملش میکردی بهتر بود

ولی الانراحت شده

نه همچین هم سخت نبود من دخترم ترسو بود رعایت میکرد با خودکار مینوشت خواسته هاشو

حتی میترسید حرف بزنه

با لیزر بهتره کلا سنتی رو برداشتن فک کنم

علی بن الحسین(ع) اَشبَه الناس خَلقاً و خُلقاً و منطقاً برسول الله   صلی الله علیک‌یا اباعبدالله
دقیقا علائم دختر منم همینطور بودولی به حدی بزرگ بود که روی شنواییش داشت تاثیر میذاشت و لب بالاش داش ...

پسر منم خیلی ترسوئه

من خیلی نگرانم

میخام توی عید عملش کنم

دخترتون چندسالش بود عمل کردین و چ مدته

من بچم ۱۱ سالشه

۹ سالش بود

تا سه روز مدام بستنی بهش بده

من وقتی بردمش چکاب بعد ی سه روز دخترم خودشو انداخت بغل دکتر و گریه

از بس رعایت کردم

دکتر تعجب کرد گفت چیکارش کردی بچه رو خیلی اذیت کردی

نیاز به این همه مراعات نبود

همین الان ببرش چلو کباب و هر چی که دوست داره بهش بده بخوره دخترمخوبه خوب

و بلند بلند حرف بزنه

مناجازه نمیدادمحتی حرف بزنه از ترس خودم

ولی به نظرم همون رعایت خودمخوب بود

الان دخترم۱۲ سالشه

۹ سالش بودتا سه روز مدام بستنی بهش بدهمن وقتی بردمش چکاب بعد ی سه روز دخترم خودشو انداخت بغل دکتر و ...

واای چقدر منی شما...منم همینجوریم

من خیلی میترسم

خداروشکر عملش خوب بوده

بعداز عمل دیگه اون علائم رو نداره

من واقعا از سرفه و بقیه مسائلش خستم

الان چندسالشه دخترخانمتون

ولی به نظرم همون رعایت خودمخوب بودالان دخترم۱۲ سالشه

خدا حفظش کنه 🤲

منم میگم آدم اولش ی کم بیشتر رعایت کنه بهتره تا ب مشکل نخوره خدایی نکرده

ولی به نظرم همون رعایت خودمخوب بودالان دخترم۱۲ سالشه

عملش چقدر طول کشید و چقدر توی بیمارستان موند

ببخشید توروحدا زیاد سوال میپرسم

واای چقدر منی شما...منم همینجوریم من خیلی میترسم خداروشکر عملش خوب بوده بعداز عمل دیگه اون علائم رو ...

بله متاسفانه منم ی مادر به شدت استرسی و حساسم رو بچه هام

خدا رو شکر بعد عمل خیلی بهتر شده خیلییییی

عملش چقدر طول کشید و چقدر توی بیمارستان موندببخشید توروحدا زیاد سوال میپرسم

خواهش میکنم عزیزم

عملش با ریکاوری کلا دو سه ساعت طول کشید

صبح عملش کردن بعد از ظهر مرخص شد

خواهش میکنم عزیزم عملش با ریکاوری کلا دو سه ساعت طول کشید صبح عملش کردن بعد از ظهر مرخص شد

خداروشکر...چ فصلی بود شما عملش کردین؟ من میخام توی عید انشالله اقدام کنم

واقعا بچم اذیته