2777
2789
عنوان

تاپیک جنجالییییی

172 بازدید | 27 پست

دخترا من دوسال پیش با یه آقایی آشنا شدم اروپا زندگی میکرد گفت تو بانک کار میکنه خیلی ادعاش میشد ماشیناشو نشونم میداد اکساشو نشونم میداد میگفت اینا دنبالمن اینا عاشقمن من دختر برام ریخته،خلاصه اومد ایران نیومد دیدنم من رفتم دنبالش ده روز شهرش موندم اون شبا میومد شام میخوردی بعدش با عجله میرفت خونشون،خیلیم تحویلم نگرفت با اینکه اون مدت خیلییی ادعای عاشقیش میشد بعدشم منو راهی کرد گفت تو با هرکی باشی خیلی خوشبخت میشه،و بازم زنگم میزد هرشب گفتم نمیخوامت دیگه ولی بازم حق به جانب بود،لو داد عاشق یه زن متاهل بوده و برای فراموش کردن اون اومده سراغ من و با اونم همش درارتباط بوده منم دوست داره،خلاصه گفتم خب برو یا همون حرف بزن با گدیه و زادی میگفت من نمیتونم به نبودت عادت کنم،حالا چند وقت پیش به پیج داداشش پیام دادم اونم اروپاست،داداشش گفت این داداش من دختر باز حرفه ای هستش و آدم درستی نیست از کاراش حالم بد میشه این عاشقت نیست و گفتش که زن داره گولت زده،بعد به خودش گفتم گفت داداشم خواسته تورو دک کنه اینا رو گفته من زن ندارم گفتم امید ثابت کن گفت اینجا ما کارت شناسایی داریم نه شناسنامه،وقتی عقدنامه ای نیست چی نشونت بدم،بعد داداشش هم گفت به خودش نگو ولی من رفتم گفتم اما قول گرفتم به داداشش چیزی نگه از اون طرفم داداشش بهم گفت پول بدم بهت،گفتم نکنه فکر کرده دنبال پولم خواسته دکم کنه،این دوتا حرفاشون کاملا تناقض داره میگین ولش کنم،ولش کردم خودش میاد سراغم هرچقدر فرار میکنم یجوری میادش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دکمشو زدم ولی راه پیدا میکنه میاددددد

ادم بخواد کسیو حذف کنه کنارشم باه میتونه

چ برسه اون سر دنیا

الان گوشیتواف کنی چجور میاد

من ادم ارومیم بازی نکنید با روحیم😁😁😁 خردادی مودی و صد شخصیته

ادم بخواد کسیو حذف کنه کنارشم باه میتونهچ برسه اون سر دنیاالان گوشیتواف کنی چجور میاد

میخوام قبلش بفهمم واقعا زن داشته یا نه،چون حالم بد میشه از فکر اینکه با یه زن دار بوده باشم

ببین مرد زندگی نیست سست عنصره ولی میخوام بدونم متاهل بوده با نه،همین،نمیدونم چجوری بفهمم

خب ب برادرش بگو عکس زنشو بده یا بگو فلانی ول کنم نیست شماره زنشو بده تا رسواش کنم شاید دست ازسرم برداره

خب ب برادرش بگو عکس زنشو بده یا بگو فلانی ول کنم نیست شماره زنشو بده تا رسواش کنم شاید دست ازسرم برد ...

داداشش بهونش اینه که نمیخوام داداشم بفهمه اینارو گفتم وگرنه رابطم باهاش خراب میشه،وقتی ازش پرسیدم گفتم یعنی شما میگی زن داره دختر باز هم هست درکنارش؟؟؟دید ولی پنج دقیقه جواب نداد انگار شک کرده بود که من فهمیدم بعدش گفت دیگه هرکی یجوره

داداشش بهونش اینه که نمیخوام داداشم بفهمه اینارو گفتم وگرنه رابطم باهاش خراب میشه،وقتی ازش پرسیدم گف ...

سخته فهمیدنش بیخیال اگ میخای ولش کنی خب دیگ مهم نیست زن داشته باشه یانه