2777
2789
عنوان

تاپیک جنجالییییی

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 27 پست
چند وقته باهم در ارتباطین

یه سال باهم حرف میزدیم بعدش من رفتم دیدنش و اون منو نخواست بعدش بازم اومد حرف بزنه باهام گفت بازم بیا دیدنم بعدش من گفتم نمیخوامش دیگه ارتباطمون کم شد تا الان که نزدیک دوسال میشه،یعنی من پارسال رفتم دیدنش

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه سال باهم حرف میزدیم بعدش من رفتم دیدنش و اون منو نخواست بعدش بازم اومد حرف بزنه باهام گفت بازم بی ...

پس واسش حکم ذخیره ها رو داری هروقت از همه جا رونده و مونده باشه بهت یک سوک سوک کنه

پس واسش حکم ذخیره ها رو داری هروقت از همه جا رونده و مونده باشه بهت یک سوک سوک کنه

بهش همینو گفتم فقط انکار میکنه و داد میزنه،فحاشه عصبیه،کاراسو به روش بیاری تنها کارش تهمت و تهدید و فحاشیع و منت گذاشتن که تو من اومدی شهرمون بهت شام میدادم بی لیاقت

اون ک هیچ ولی تو بهش فکر میکنی احساسات درگیره و باخودت کلنجار میری درسته؟؟

اگه ازم دور بمونه نه،یه مدت نت قطع بود نمیتونست بیاد انقدر آرامش داشتم و عادت کرده بودم و ذهنم آروم بود نت وصل شد به ثانیه نکشیده دیدم داره زنگ میزنه بهش گفتم زنگ نزن دور بمون از من تا عادت کنم با گریه و عذاب وجدان دادن به من گفت باشههه من میرم نامردددد😐ولی تهش دوروزه

فقط میخوام بدونم زن دارع یا نه،چون اگه متاهل باشع حسم به خودم بد میشع واقعا هرچند من نمیدونستم خب😔

عزیزم تو ک مقصر نیستی اگ زنم داشته باشه نمیدونستی و اون ته عوضی هاس

عزیزم تو ک مقصر نیستی اگ زنم داشته باشه نمیدونستی و اون ته عوضی هاس

اون خیلی خیلی حرفه ای هست مثل نقل و نبات دروغ میگه بعدش میگه دروغ گفتم،بخاطر همون فکر میکنم داداشش داره راست میگه،چه دلیل داره از ۲۴ ساعت شبانه روز ۲ ساعتش بیاد پیش من،و همش عجله داشته باشه بره خونه،روز تولدم ولنتاین هیچکدوم هرگز یادش نبود و کادوم نداد فقط میگفت زن باید کم توقع باشع و چیزی نخواد

اون خیلی خیلی حرفه ای هست مثل نقل و نبات دروغ میگه بعدش میگه دروغ گفتم،بخاطر همون فکر میکنم داداشش د ...

اره شاید زن داشته باشه

شایدم دختربازه وسرش با بقیه زنا گرمه و وقتی نداره