2777
2789
عنوان

درد دل😔

76 بازدید | 8 پست

من دارم جدا میشم واقعا نمیتونستم ادامه بدم یک سال مدام بهش فکر کردم خیلی تو فشار بودم مشکلمو نپرسید نمیتونم زیاد در موردش بگم چون قضاوت میشم و چندباری که گفتم دعوام شد با کاربرا فقط اینو بگم که شوهرم مریضه نمیتونه کار کنه زمین گیره از هیچ لحاظی ساپورت نمیشدم خونوادش پول میدادن بهمون که باید ب دلخواه اونا خرج میکردیم. خودم پرستاری شوهرمو میکردم ولی خیلی قدر نشناس بود هم خودش هم خونوادش خیلی خیلی اذیتم کردن روحو روانم آسیب دید تو اون خونه خیلی با مشاور حرف زدم اخرش تصمیمم جدایی بود چون دیگه شوهرمو دوست ندارم. از یه طرفم دلم براش میسوزه گناه داره ولی نمیتونم با دلسوزی بمونم کنارش از یع طرفم وقتی کارایی که با من کردنو یادم میاد. حالم بد میشه

الان نارانم که خونوادمو گذاشتم تو این وضعیت و ناراحتشون کردم دلم برا پسرم میسوزه دو سالشه توافق کردیم وقتی که ازدواج مجدد کنم پسرمو ازم بگیره من نمیخوام هیچ وقت اینکارو بکنم نمیتونم پسرمو ول کنم وقتی اینو میگم مامانم بیشتر غصه میخوره احساس میکنم بدترین فرزند و مادر زمینم😔😭

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اخخ ی هزیزم من در جریان تاپیکات بودم اخر داری جدا میشی

نگران نباش سالهای سال پیش روته و کلی سختی و اسونی و بالا و پایین و خوشی و ناراحتی

فقط فکر این باش جدا شدی با بچت خوش باشی و بچه خوبی تربیت کنی