2777
2789

همشون همینن

خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخاب‌هاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز می‌شود ،فکر ما تبدیل به احساس می‌شود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار می‌شود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما می‌شود☝🏻**

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا بیشتر بخاطر اون موضوع میان دوست میشن یاازدواج میکنن دیگه پس دنبال چی باشن

میگه ده درصد مرگ های غیر طبیعی در اثر گاز گرفتگیه!د پ چرا گازمیگیرین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!مگه هارین؟؟؟؟!!!! همو بوس کنید!با هم مهربون باشید
تو چرا نمیگی گوه نخورین🥲

گفتم به یکی شون همین امشب

باورت میشه دیت اولمون بود وتوی چت گفت دلم میخواست دستت بگیرم پاهاتم خوش فرم بود میخواستم دست بکشم روی پاهات

و من گفتم من مشکل دارم با این قضیه اگه اینطوری دوس داری خدافظ

پارتنر من اصلا اهلش نبود خودمم اهلش نبودم ولی با گذشت یک سال بهم تمایل پیدا کردیم چشم و گوششو باز کردم😂الان دیگه جلو دارش نیستم تا قبلش یه حرف 18 میزدم قرمز میشد الان دیگه فرق کرده😂😂😂😂😂

همشون اینطور نیستن ولی میبینن نمیتونن ازدواج کنن و توانشو ندارن دخترام راحت با چند تا حرف قشنگ گول م ...

من یه همکلاسی دارم فک کنم هرکسی میاد نه نمیگه خودم اون دفعه بهش گفتم بسه دیگه میخوای مریضی بگیری یکم رعایت کن فک کنم ناراحت شد ولی میدونی بااین کارا زندگی چن نفر خراب میشه😔

کاربری دست دونفره🙂

گفتم به یکی شون همین امشب باورت میشه دیت اولمون بود وتوی چت گفت دلم میخواست دستت بگیرم پاهاتم خوش فر ...

باهرکسی و هر نری دیت نرو خطرناکههه 🤦♀️

کاربری دست دونفره🙂

میدونی چرا چون از رابطه خط قرمز نمیکشین فقط جلو میرین اولش عقیدتو و باشرایطش بهش میگی قبول کرد اوکی ...

خب اولین دیت مون بود

و حضوری اینو نگفت اصن حرفی راحب رابطه و اینا نزد

از خودش گفت منم از خودم گفتم

تا امشب دیدم مبگه دلم میخپاست دستتو بگیرم و دست بکشم روی پات چون خوش فرم بود

منم گفتم من مشکل دارم با این قضیه و اصلا نمبخوام لمس شدنو اینا رو گفت منم همینطوریم بهت احترام میذارم و من که همچین کاری نمیکنم