2777
2789
عنوان

خزونه

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 27 پست
خب بحثی نداری اسی ریپ میزدی چرا رو پست من ریپ زدی ای کیودیگه هم جوابی بدی نمیام وقتم برای تو تلف کنم ...

تورو بردن اپستین گویا که به من میگی حواسم باشه؟چه ربطی داشت اصلا استاد بی ربط هایی ....

توی ای کیو بالا ریپلای زدی اول رو پیام من برا استارتر اگه دقت کنی

رها هستم.....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چولبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍

من با امثال تو اصلا بحثی ندارم ولی بزار از استارتر بپرسیم....استارتر شما ناراضی هستید از اینکه مطلب ...

معلومه که نه.اتفاقا ناراحت شدم که اون تاپیک تعطیل شده وجوابمو نگرفتم

از خون جوانان وطن لاله دمیده.ازماتم سرو قدشان سروخمیده.چه بدرفتاری ای چرخ،چه بدکرداری ای چرخ،سر کین داری ای چرخ..نه دین داری نه آیین،نه آیین داری ای چرخ! صدای( بهنام درویشی) وقتی با بغض به مامانش میگفت توپ تانک مسلسل دیگر اثرندارد،به مادرم بگوئید دیگر پسر ندارد...تا قیامت تو گوش منه.. کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب بحثی نداری اسی ریپ میزدی چرا رو پست من ریپ زدی ای کیودیگه هم جوابی بدی نمیام وقتم برای تو تلف کنم ...

بحث ترامپ آشغال نیست بحث جاوید نام هاست

احساسس؟؟ عاطفه؟ ؟ ندارید آیا؟

عزیزم حالا که چشمای خوشگلت خورد به امضام دعا کن برای شوهرم کارخوب جور بشه شدیدا و عمیقا به دعات محتاجم❤️🌹🙏

معلومه که نه.اتفاقا ناراحت شدم که اون تاپیک تعطیل شده وجوابمو نگرفتم

قربونت برم ❤اره میبینی بی دليل داره تایپک رو به حاشیه میبره یکی من معذرت میخوام ازت قشنگم ❤

رها هستم.....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چولبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍

بحث ترامپ آشغال نیست بحث جاوید نام هاست احساسس؟؟ عاطفه؟ ؟ ندارید آیا؟

میبینی چقدر بی ادبه بی دليل شروع کرده داره به حاشیه میبره بحثو بی تربیت حرف میزنه

میبینی چقدر بی ادبه بی دليل شروع کرده داره به حاشیه میبره بحثو بی تربیت حرف میزنه

بیخیال شو

منم بخاطر امثال اینا ۲۸ روز تعلیق بودم

ریپ زد نخون

مثل من 😊

عزیزم حالا که چشمای خوشگلت خورد به امضام دعا کن برای شوهرم کارخوب جور بشه شدیدا و عمیقا به دعات محتاجم❤️🌹🙏

بیخیال شومنم بخاطر امثال اینا ۲۸ روز تعلیق بودمریپ زد نخونمثل من 😊

راست میگی بوس بهت ❤

استارتر قشنگم میخوای قفل کن مزاحمت نکنن برات❤

قربونت برم ❤اره میبینی بی دليل داره تایپک رو به حاشیه میبره یکی من معذرت میخوام ازت قشنگم ❤

فدات شم.یسری کارشون همینه بهترین کار اینه بذاری حرف بزنن و رد شی .انگار ندیدی اینجوری بیشتر میسوزن

از خون جوانان وطن لاله دمیده.ازماتم سرو قدشان سروخمیده.چه بدرفتاری ای چرخ،چه بدکرداری ای چرخ،سر کین داری ای چرخ..نه دین داری نه آیین،نه آیین داری ای چرخ! صدای( بهنام درویشی) وقتی با بغض به مامانش میگفت توپ تانک مسلسل دیگر اثرندارد،به مادرم بگوئید دیگر پسر ندارد...تا قیامت تو گوش منه.. کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران

بیخیال شومنم بخاطر امثال اینا ۲۸ روز تعلیق بودمریپ زد نخونمثل من 😊

منم ۱ماه

استارتر قشنگم میخوای قفل کن مزاحمت نکنن برات❤

حتماگل

فدات شم.یسری کارشون همینه بهترین کار اینه بذاری حرف بزنن و رد شی .انگار ندیدی اینجوری بیشتر میسوزن

افرین دقیقا راست میگی بوس بهت❤