2777
2789
عنوان

خزونه

245 بازدید | 27 پست

خزونه خزونه

همه آدما آینه تو دستشونه

نگا کن عزیزم

فقط صورت ما جوونه

شاید هیچکس حال ما رو نفهمه حال مارو ندونه

خود ما ولی تا ته قصه رفتیم

خود ما ولی خوب میدونیم چمونه

خزونه خزونه خزونه خزونه همه کوچه ها ساکتن سردشونه

تو چشمات عزیزم منو دفن کن که مزار پرنده توی آسمونه🍂

از خون جوانان وطن لاله دمیده.ازماتم سرو قدشان سروخمیده.چه بدرفتاری ای چرخ،چه بدکرداری ای چرخ،سر کین داری ای چرخ..نه دین داری نه آیین،نه آیین داری ای چرخ! صدای( بهنام درویشی) وقتی با بغض به مامانش میگفت توپ تانک مسلسل دیگر اثرندارد،به مادرم بگوئید دیگر پسر ندارد...تا قیامت تو گوش منه.. کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران

مهران عفوریان به تاریخ ایران باستان توهین کرده بود

بهرام افشاری هم یک باشدکه اینجا بگم دلیلشو تعلیق میشم

امضای قبلیم این بود تو دنیای وحید شمسایی ها علی دایی باش که یک عده گزارشش زدن

رها هستم.....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چولبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍

مهران عفوریان به تاریخ ایران باستان توهین کرده بود بهرام افشاری هم یک باشدکه اینجا بگم دلیلشو تعلیق ...

تایپک تعطیل شد اینجا گفتم

رها هستم.....تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشاری باش 💫🫂عرب ملک غزه کجا من کجا ؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا ؟هزاران چولبنان و آن و این فدای یک خشت ایران زمین 🦋🌱🤍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حالا چرا علی دایی؟!!!

نیازی نمیبینم به شما توضیح بدم اون که باید میفهمه

تایپک تعطیل شد اینجا گفتم

ممنون عزیزم که توضیح دادین

از خون جوانان وطن لاله دمیده.ازماتم سرو قدشان سروخمیده.چه بدرفتاری ای چرخ،چه بدکرداری ای چرخ،سر کین داری ای چرخ..نه دین داری نه آیین،نه آیین داری ای چرخ! صدای( بهنام درویشی) وقتی با بغض به مامانش میگفت توپ تانک مسلسل دیگر اثرندارد،به مادرم بگوئید دیگر پسر ندارد...تا قیامت تو گوش منه.. کلام شد گلوله باران🖤به خون کشیده شد خیابان🥀ولی کلام آخر این شد که جان من فدای ایران

ممنون عزیزم که توضیح دادین

❤😘

خب پس خودت تاپیک بزن و قفل کن که نیاز به توضیح نمیبینی نه اینکه بیای زیر تاپیک ملت

من با امثال تو اصلا بحثی ندارم ولی بزار از استارتر بپرسیم....استارتر شما ناراضی هستید از اینکه مطلب گذاشتم براتون؟

ببهرام افشاری با مردمه؟

جایزه فجر رو نرفت بگیره تحریم کرد :)پست حمایتی از مردم هم گذاشته بود

من با امثال تو اصلا بحثی ندارم ولی بزار از استارتر بپرسیم....استارتر شما ناراضی هستید از اینکه مطلب ...

خب بحثی نداری اسی ریپ میزدی چرا رو پست من ریپ زدی ای کیو

دیگه هم جوابی بدی نمیام وقتم برای تو تلف کنم چرندیاتت رو بخونم

فعلا حواست به زیپ عمو ترامپت تو اپستین باشه😂

خب پس خودت تاپیک بزن و قفل کن که نیاز به توضیح نمیبینی نه اینکه بیای زیر تاپیک ملت

عزیزم من خودم خواستم برام توضیح بدن و مشکلی بااین قضیه ندارم

خب بحثی نداری اسی ریپ میزدی چرا رو پست من ریپ زدی ای کیودیگه هم جوابی بدی نمیام وقتم برای تو تلف کنم ...

عزیز من احساس میکنم یکی از اقوام هستین

درخواست نمیپذیرم🍇لطفا تو تاپیک های آموزنده تگم کنین💅ب سنم دقت نکن،به گفته هام دقت کن نازنینم❤️دوست دارم حرف کاربرا رو فارغ از جنسیت و سنشون بشنوم!🌼بی ارزشید،اما عرزشی اید:)