2777
2789
عنوان

نماز شب

79 بازدید | 12 پست

نماز شب چطوریه

رویام یه دختر 1۷ساله شمالی چشم ابرو مشکی😁💕رشتم انسانیه برای کنکور آماده میشم رشته ای ورزشیم تکواندو هستش سوارکاری ام میکنم زبان انگلیسی میخونم قصد دارم زبان ترکی استانبول ام یادبگیرم🇹🇷

من تازه سه چهارشبه میخونم..چون اولشه فعلا ۴تا دورکعتی مثل نمازصبح میخونم..

نماز شب ۱۱ رکعت داره و به این صورت خونده میشه:

۸ رکعت (چهار تا نماز دو رکعتی مثل نماز صبح)

۲ رکعت نماز شَفع

۱ رکعت نماز وِتر

نمازهای دو رکعتی (۸ رکعت)

نیت کن: «دو رکعت نماز از نمازهای شب میخوانم قُربَةً إلی الله»

هر دو رکعت مثل نماز صبحه:

در هر رکعت بعد از حمد، یه سوره مثل توحید (قُل هو الله احد) بخون.

در رکعت دوم بعد از تشهد و سلام، دوباره دو رکعت دیگه بخون تا بشه ۸ رکعت (یعنی چهار نماز دو رکع

تی).

. نماز شَفع (۲ رکعت)

نیت: «دو رکعت نماز شفع میخوانم قربةً إلی الله»

حمد و بعد سوره مثلاً «ناس» یا «فلق» بخون.

در رکعت دوم بعد از تشهد و سلام، تمومه.

۳. نماز وِتر (۱ رکعت)

نیت: «یک رکعت نماز وِتر میخوانم قربةً إلی الله»

بعد از حمد، سوره توحید یا فلق یا ناس بخون (هرکدوم خواستی).

حالا میرسی به قنوت:

میتونی فقط بگی: «اَللّهُمَّ اغفِرلی» یا دعای کوتاه.

مستحبّه برای ۴۰ مؤمن دعا کنی و برای گناهات استغفار کنی (مثلاً بگی “اَستَغفِرُاللّهَ رَبّی و اَتوبُ اِلَیه” ۷۰ بار).

بعد از قنوت، رکوع، سپس سجده و تشهد و سلام.

⏰ زمان خواندن

بهتره بین نیمهشب تا اذان صبح خونده بشه.

اگر خوابیدی و بیدار شدن سخته، میتونی قبل خواب به نیت نماز شب بخونی.

❤️ نکته

لازم نیست همهی ۱۱ رکعت رو همیشه بخونی؛ حتی فقط نماز وِتر یه رکعتی هم خیلی ثواب داره.

نماز شب ثواب عظیمی داره: باعث آرامش، برکت رزق، و نورانیت دل میشه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴ تا دو رکعت به نیت نافله شب میخونی

بعدش ۲ رکعت نماز شفع میخونی

بعدش یک رکعت نماز وِتر میخونی

این شد نماز شب

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

سلام تو گوگل سرچ کنی برات دقیق بالا میاره

یازده رکعت نمازه ۸رکعت نماز دو رکعتی مثل نماز صبح ی دو رکعتی به نیت نماز شفع و یک رکعت به نیت نماز وتر که تو نماز وتر باید قنوت ببندی و ۷۰تا استغفار بگی و چهل تا مومن نام ببری یا اینکه کلا بگی الهم اغفر اللمونین والمومنات والمسلمین و المسلمات. و بعد دعا و مناجات خودت و تشهد و سلام.

بعد

شیوه ی اسونتر هم اگه حال نداری فقط سه رکعت اخر رو بخون که علما گفتند .

من تازه سه چهارشبه میخونم..چون اولشه فعلا ۴تا دورکعتی مثل نمازصبح میخونم..نماز شب ۱۱ رکعت داره و به ...

ممنونم عزیزدلم❤️❤️❤️❤️

رویام یه دختر 1۷ساله شمالی چشم ابرو مشکی😁💕رشتم انسانیه برای کنکور آماده میشم رشته ای ورزشیم تکواندو هستش سوارکاری ام میکنم زبان انگلیسی میخونم قصد دارم زبان ترکی استانبول ام یادبگیرم🇹🇷

سلام تو گوگل سرچ کنی برات دقیق بالا میاره یازده رکعت نمازه ۸رکعت نماز دو رکعتی مثل نماز صبح ی دو ر ...

سلام خوشگلم ممنونم🌷💕

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

از همتون ممنونم عزیزان

خط اول سمت چپ که خوب تو عکس نیوفتاده

۷۰ بار استغفرالله ربی و اتوب الیه هستش