2777
2789
عنوان

نماز شب

79 بازدید | 12 پست

نماز شب چطوریه

رویام یه دختر 1۷ساله شمالی چشم ابرو مشکی😁💕رشتم انسانیه برای کنکور آماده میشم رشته ای ورزشیم تکواندو هستش سوارکاری ام میکنم زبان انگلیسی میخونم قصد دارم زبان ترکی استانبول ام یادبگیرم🇹🇷

من تازه سه چهارشبه میخونم..چون اولشه فعلا ۴تا دورکعتی مثل نمازصبح میخونم..

نماز شب ۱۱ رکعت داره و به این صورت خونده میشه:

۸ رکعت (چهار تا نماز دو رکعتی مثل نماز صبح)

۲ رکعت نماز شَفع

۱ رکعت نماز وِتر

نمازهای دو رکعتی (۸ رکعت)

نیت کن: «دو رکعت نماز از نمازهای شب میخوانم قُربَةً إلی الله»

هر دو رکعت مثل نماز صبحه:

در هر رکعت بعد از حمد، یه سوره مثل توحید (قُل هو الله احد) بخون.

در رکعت دوم بعد از تشهد و سلام، دوباره دو رکعت دیگه بخون تا بشه ۸ رکعت (یعنی چهار نماز دو رکع

تی).

. نماز شَفع (۲ رکعت)

نیت: «دو رکعت نماز شفع میخوانم قربةً إلی الله»

حمد و بعد سوره مثلاً «ناس» یا «فلق» بخون.

در رکعت دوم بعد از تشهد و سلام، تمومه.

۳. نماز وِتر (۱ رکعت)

نیت: «یک رکعت نماز وِتر میخوانم قربةً إلی الله»

بعد از حمد، سوره توحید یا فلق یا ناس بخون (هرکدوم خواستی).

حالا میرسی به قنوت:

میتونی فقط بگی: «اَللّهُمَّ اغفِرلی» یا دعای کوتاه.

مستحبّه برای ۴۰ مؤمن دعا کنی و برای گناهات استغفار کنی (مثلاً بگی “اَستَغفِرُاللّهَ رَبّی و اَتوبُ اِلَیه” ۷۰ بار).

بعد از قنوت، رکوع، سپس سجده و تشهد و سلام.

⏰ زمان خواندن

بهتره بین نیمهشب تا اذان صبح خونده بشه.

اگر خوابیدی و بیدار شدن سخته، میتونی قبل خواب به نیت نماز شب بخونی.

❤️ نکته

لازم نیست همهی ۱۱ رکعت رو همیشه بخونی؛ حتی فقط نماز وِتر یه رکعتی هم خیلی ثواب داره.

نماز شب ثواب عظیمی داره: باعث آرامش، برکت رزق، و نورانیت دل میشه.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

۴ تا دو رکعت به نیت نافله شب میخونی

بعدش ۲ رکعت نماز شفع میخونی

بعدش یک رکعت نماز وِتر میخونی

این شد نماز شب

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

سلام تو گوگل سرچ کنی برات دقیق بالا میاره

یازده رکعت نمازه ۸رکعت نماز دو رکعتی مثل نماز صبح ی دو رکعتی به نیت نماز شفع و یک رکعت به نیت نماز وتر که تو نماز وتر باید قنوت ببندی و ۷۰تا استغفار بگی و چهل تا مومن نام ببری یا اینکه کلا بگی الهم اغفر اللمونین والمومنات والمسلمین و المسلمات. و بعد دعا و مناجات خودت و تشهد و سلام.

بعد

شیوه ی اسونتر هم اگه حال نداری فقط سه رکعت اخر رو بخون که علما گفتند .

من تازه سه چهارشبه میخونم..چون اولشه فعلا ۴تا دورکعتی مثل نمازصبح میخونم..نماز شب ۱۱ رکعت داره و به ...

ممنونم عزیزدلم❤️❤️❤️❤️

رویام یه دختر 1۷ساله شمالی چشم ابرو مشکی😁💕رشتم انسانیه برای کنکور آماده میشم رشته ای ورزشیم تکواندو هستش سوارکاری ام میکنم زبان انگلیسی میخونم قصد دارم زبان ترکی استانبول ام یادبگیرم🇹🇷

سلام تو گوگل سرچ کنی برات دقیق بالا میاره یازده رکعت نمازه ۸رکعت نماز دو رکعتی مثل نماز صبح ی دو ر ...

سلام خوشگلم ممنونم🌷💕

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........نحسدایرثام

از همتون ممنونم عزیزان

خط اول سمت چپ که خوب تو عکس نیوفتاده

۷۰ بار استغفرالله ربی و اتوب الیه هستش