2821
2789
عنوان

توبه

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 60 پست
بله توابین یعنی توبه کنندگان.یعنی اونایی که وقتی توبه میکنن ولی ناخواسته مرتکب اشتباه میشن امیدشون ر ...

🥰🫂

عاشق شید....بلاخره احتیاجه ک هرانسانی توزندگیش ی بار ب طور خاص ب فنابره🤧

سلاااام.خوب شد اینجا هم شما رو دیدم!لطف میکنین تاپیک مذهبی دیدین بهم خبر بدین یا منو تگ کنین؟

سلام چشم زهراجون

((کاربر مادر زن هستم که به درخاست وخاهش دوستان گل نی نی سایتیم برگشتم به سایت 💋🌹))امضامم غلط املایی داره اونم میدونم😉

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلاااام.خوب شد اینجا هم شما رو دیدم!لطف میکنین تاپیک مذهبی دیدین بهم خبر بدین یا منو تگ کنین؟

تاپیک زدم یکم دیگه منتشرمیشه زهراجان

((کاربر مادر زن هستم که به درخاست وخاهش دوستان گل نی نی سایتیم برگشتم به سایت 💋🌹))امضامم غلط املایی داره اونم میدونم😉

چقدر امیدوارم کردی ممنونم کلامی توبه باید کرد؟ یا غسل داره؟ کلا غسل برای چیا هست یکم مغزم پیچیده شده

خوش اومدین سر سفره رحمت، مغفرت و اجابت خدا!
بسم الله الرحمان الرحیم.
در توبه و مهربانی و بخشش خدا همیشه برای بنده اش بازه.
شخص توبه کننده محبوب خداست.
خدا ارحم الراحمینه. مهربانترین مهربانانه. خدا توبه پذیر و غفوره.
خدا به بنده هاش نزدیکه و اجابتگر دعاهای ماست. خدا مهربان و دوستدار ماست.
خدا عاشق و مشتاق و منتظر ماست تا خالصانه به آغوش رحمتش برگردیم.
کارای خوبمون رو بیشتر و از گناهانمون صادقانه و خالصانه توبه و به سمت خدا برگردیم.
اونوقت خدا ما رو مشمول مغفرت و رحمت بینهایتش میفرماید.
فقط باید سعی کنیم دیگه اون گناه رو تکرار نکنیم و گذشته رو هم جبران کنیم. مثلا نمازها و روزه های قضا رو به جا بیاریم و اگه حق الناس هم بر گردنمون هست جبران کنیم.
تاپیکام رو بخونین همشون امیدبخشه و درباره توبه پذیری و رحمت واسعه خدا و مهربانی امام زمانه
این کتاب کاملا امیدبخش رو درباره رحمت و محبت و مغفرت و اجابت خدا بخونین.
جلوه هایی از رحمت و مهربانی واسعه الهی:
https://www.ninisite.com/discussion/topic/7657611

سلام. نابینا هستم.

خیلی دلنشین بود خدا خیرتون بده.عالی بود واقعا.منبعش رو هم میشه بنویسین تا ذخیرش کنم؟

خواهش میکنم انجام وظیفه بود و خیلی خوشحال شدم از نظرتون سرکارخانم.

جسارتا ببخشید من از یه سایت برداشتم که نمیتونم لینک سایت رو اینجا قرار بدم ولی اسم سایت موسسه اهل البیت بود.

باز اگر راه ارتباطی میشناسید که من لینک سایت و منبع اصلی مطلب رو براتون بفرستم بهم بگید.

زیر سایه امام زمانمون باشید خیلی التماس دعا ازتون دارم تو این شب های عزیز.

بنده شما رو دورادور از تاپیک ها و نظراتتون میشناسم از سال ۱۴۰۰ و این اکانت جدید من هست چون قبلی متاسفانه تعلیق شد.

به همین خاطر تو نماز هام خیلی دعاتون میکنم که حاجت روا باشید.

کاربر آقا هستم

2824
2823
2791
2779
2792