2821
2789
عنوان

توبه

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 60 پست
اگر شخصى توبه كرد ولى باز شيطان و يا هواى نفس بر او غلبه كرد و او فريب خورد و گناهى را مرتكب شد و آن ...

چقدر امیدوارم کردی

ممنونم

کلامی توبه باید کرد؟ یا غسل داره؟

کلا غسل برای چیا هست

یکم مغزم پیچیده شده

مثل افسانه ها ؛ آخر داستان نجاتم بده...

ما اینو داشتیم تو درس هامون😁قطعا خدا دوست دارد توبه کنندگان را

آره خوشگلم این معنیشه🥰😘

اینی ک من گفتم تفسیر آیه هس

من:ارتباط برقرار کردن تو جامعه ک کاری نداره....راننده اسنپ:قابل نداشت.....همچنان من:سلام برسونید🥴🤧

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ميگه گر هزار بار توبه شكستي باز آي

انسان هميشه ممكنه بلغزه.

توبه هم وقتي از ته دل باشه و ديگه انجامش ندي ميشه توبه واقعي.

ولي وقتي بعد از مدتي دوباره ادم خطا ميكنه،معلومه لغزش كرده. دوباره بايد توبه كنه و در صدد جبرانش بربياد.

يعني با اين نيت نباشه كه هميشه در توبه بازه پس راحت گناه ميكنم.

با اين نيت باشه كه من دوباره تلاش ميكنم كه اشتباه نكنم.

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

آره خوشگلم این معنیشه🥰😘اینی ک من گفتم تفسیر آیه هس

دقیقا😁✨️💖

مردم اغلب میگویند انگیزه ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه میشود روزانه دوش بگیرید. (زیگ زیگلار) اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠تاپیکامو پربازدید میکنم چون عقده ای و حسودم و دوست دارم تاپیکام دیده بشه😊البته تو هم نمیتونی تغییرم بدی فقط محض اطلاع گفتم... یه عدد بچه سال هستم و اومدم سایت (ارث بابای بعضیا) رو خوردم شما به بزرگی خودت حلالم کن❤️

فدایت💫🧡💛

خدا نکنه💖

مردم اغلب میگویند انگیزه ها دوام ندارند. خب، اثر حمام نیز ماندگار نیست. به همین دلیل توصیه میشود روزانه دوش بگیرید. (زیگ زیگلار) اگه یه وقت نظرتون مخالف من بود حتما ریپ بزنین مشکلی ندارم :)عاشق اینم که از زاویه های مختلف به مسائل نگاه کنم و لذت بخش ترین و مفید ترین کاریه که میتونم تو سایت انجام بدم🫠تاپیکامو پربازدید میکنم چون عقده ای و حسودم و دوست دارم تاپیکام دیده بشه😊البته تو هم نمیتونی تغییرم بدی فقط محض اطلاع گفتم... یه عدد بچه سال هستم و اومدم سایت (ارث بابای بعضیا) رو خوردم شما به بزرگی خودت حلالم کن❤️

نه استاد کلا ایه رو عوض کردی اون که توبه میشکنه میشه پیمان شکن و خدا پیمان شکنان رو دوست نداره

🤣🤧

من:ارتباط برقرار کردن تو جامعه ک کاری نداره....راننده اسنپ:قابل نداشت.....همچنان من:سلام برسونید🥴🤧

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز