2777
2789
عنوان

توبه

| مشاهده متن کامل بحث + 271 بازدید | 36 پست
اگر شخصى توبه كرد ولى باز شيطان و يا هواى نفس بر او غلبه كرد و او فريب خورد و گناهى را مرتكب شد و آن ...

چقدر امیدوارم کردی

ممنونم

کلامی توبه باید کرد؟ یا غسل داره؟

کلا غسل برای چیا هست

یکم مغزم پیچیده شده

رقیب من فقط خودمم... یه روزی به حرفم میرسی!

ما اینو داشتیم تو درس هامون😁قطعا خدا دوست دارد توبه کنندگان را

آره خوشگلم این معنیشه🥰😘

اینی ک من گفتم تفسیر آیه هس

وقتی ی نفر دوستون داره،معنیش این نیس ک دوس داشتنی و کامل هستین،بلکه اون چشاش رو روی بدیاتون بسته🗿🤞🏿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ميگه گر هزار بار توبه شكستي باز آي

انسان هميشه ممكنه بلغزه.

توبه هم وقتي از ته دل باشه و ديگه انجامش ندي ميشه توبه واقعي.

ولي وقتي بعد از مدتي دوباره ادم خطا ميكنه،معلومه لغزش كرده. دوباره بايد توبه كنه و در صدد جبرانش بربياد.

يعني با اين نيت نباشه كه هميشه در توبه بازه پس راحت گناه ميكنم.

با اين نيت باشه كه من دوباره تلاش ميكنم كه اشتباه نكنم.

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

حرفاتون هم مثل خودت قشنکن به دل میشینه

قربونت برم من عزیزدلمی😘😘😘😘😘🫂🫂🫂🫂

وقتی ی نفر دوستون داره،معنیش این نیس ک دوس داشتنی و کامل هستین،بلکه اون چشاش رو روی بدیاتون بسته🗿🤞🏿

آره خوشگلم این معنیشه🥰😘اینی ک من گفتم تفسیر آیه هس

دقیقا😁✨️💖

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

فدایت💫🧡💛

خدا نکنه💖

اگه تو تاپیکا منو دیدین و نظرتون مخالف نظر منه حتما ریپ بزنین من مشکلی ندارم ،شنیدن نظر های متفاوت محترمانه و نگاه کردن به یه موضوع از زاویه های مختلف چیزیه که من دنبالشم و ازش لذت میبرم🙃 هدفم اینه که بهترین نسخه خودم باشم✨

نه استاد کلا ایه رو عوض کردی اون که توبه میشکنه میشه پیمان شکن و خدا پیمان شکنان رو دوست نداره

🤣🤧