2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 74 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

داداشم من به شخصه گوه میخوره زیر ۳۰ به ازدواج فکر کنه شما هم باز مختار زندگی خودتی

درضمن شرایط اوکی هم نداری لاقل برای آدم مدل من

جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂

طااول سربازیتو تموم کن کار و کاسبیتو راه بنداز پول جمع کن که بتونی خونه بگیری تو شهر بعد برو زن بگیر

من متاهلم و عاشق همسرمم پس اگه شعورتون میرسه درخواست دوستی ندین🚫❌️ با عرض معذرت به دلیل تعداد بالای کاربر های مریض و زن نما درخواست کاربر خانمم قبول نمیکنم اگه کاری دارین توی تاپیک بگید🫩🫠✅️. (همیشه سعی میکنم نظرات رو خوشبینانه ترین حالت ممکن بخونم و جواب بدم😁)

اگه همشهری من بودی برات ی کیس اوکازیون داشتم چون مذهبی هستی ی دختر تک فرزند سراغ دارم ۱۹ساله با استاد و حافظ قرآن همیشه هستن .تو مهد قرآن کلاس میزاره و چندین دانش آموز کلاس هفتم هشتمی زیر نظرش حفظ قرآن انجام میدن

اونو برات معرفی میکردم .پدر دختر هم حمایتت میکرد مطمعنن

خوب مگه ما برده خوشبخت کردن دختر مردمیم؟باید باهم بسازیم

از اون حرفا بود هااا

میگن سن تون کمه اصرار دارید که نه اوکیه البته امیدوارم با بالارفتن سن ديدگاه تون عوض شه و گرنه دختر مردم رو بدبخت میکنید....

تو دنیای واقعی همه مون به اندازه کافی اذیت هستیم جهت عقده گشایی و بحث ریپلای نزن😊 درخواست دوستی❌️

از اون حرفا بود هااامیگن سن تون کمه اصرار دارید که نه اوکیه البته امیدوارم با بالارفتن سن ديدگاه تون ...

بد بخت چراااا؟؟؟مگه میتونم خاسته هاشو فراهم کنم منظورم اینه که زندگی رو باهم بسازی شیرینه

طااول سربازیتو تموم کن کار و کاسبیتو راه بنداز پول جمع کن که بتونی خونه بگیری تو شهر بعد برو زن بگیر

شما میتونید خاستگاری پیدا کنید تو این شرایط خونه بخره ایا؟؟