2777
2789
عنوان

کسی هست مثل من

47 بازدید | 10 پست

مثلاً یکی بگه بچت لباسش کمه سرما میخوره !زیاده گرما میخوره!)شلوارش آب ریخت و..جورابش خیس شد عوض کن جوراب پاش کن و...از این قبیل صحبت ها از سمت درجه یک !!!

شما هم بدتون میاد یا فقط من اینم ؟!؟!

خب آخه خودت دست به کار شو بجای اظهار نظر والا دهن منو صاف کردید icon من مادرم باید یکم استراحت کنم یا نهicon

اونا وظیفه ای ندارن عزیز من، بالاخره بچه ی خودته. درسته حق استراحت داری و خوبه مه کمکت کنن ولی فردا ...

بابا متوجه نشدی فکر کنم میگم اینقدر نگن جوراب پاش کن

شلوارش آب ریخته و...خب دلشون میسوزه خودشون انجام بدن وگرنه هیچی نگن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بابا متوجه نشدی فکر کنم میگم اینقدر نگن جوراب پاش کن شلوارش آب ریخته و...خب دلشون میسوزه خودشون انجا ...

آهان الان گرفتم

آره خب اگه خودت بخوای انجام میدی به کسی ربطی نداره

آهان الان گرفتمآره خب اگه خودت بخوای انجام میدی به کسی ربطی نداره

اره همین دهنم صاف میشه

وگرنه من توقعی ندارم

مثلاً سه روز پیش مادر شوهر مدام میگفت وای ای ریخته رو شلوارش الان سرما میخوره حالا پسر من شیش سالشه خب من خودم هیچی نمیگفتم شده بود کاسه داغ تر از آش

بابا دلت میسوزه اینقدر به من نگو من شاید دلم بخات بچم لباسش خیس باشه خودت انجام بده دوست داری والاicon

اره همین دهنم صاف میشه وگرنه من توقعی ندارم مثلاً سه روز پیش مادر شوهر مدام میگفت وای ای ریخته رو شل ...

پسر شیش ساله خودش هم میتونه به خودش رسیدگی کنه دلیلی نداره اون بخواد به تو بگه براش چیکلر کنی، هرچند قطعا منظوری نداشتع و از روی دلسوزی گفته به دل نگیر و بیخیال باش. یکی دوبار اهمیت ندی یاد میگیرن دیگه دخالت نکنن تو کارت

پسر شیش ساله خودش هم میتونه به خودش رسیدگی کنه دلیلی نداره اون بخواد به تو بگه براش چیکلر کنی، هرچند ...

نه بابا کجا یاد میگیرن اینا اصلا خودشون بچه بزرگ نکردن که فقط حرف میزنن