2777
2789
عنوان

بختک بیاید

77 بازدید | 23 پست

بچه ها این بختک بوده یا نه

خواب بودم درستش اینه بگم بین خواب و بیداری بودم یهو یچیز دود مانندد پشتم حس کردم حس کردم چیزی پشتمه ولی نگاهش نکردم بعد چشامو بستم

که پرید رو کمرم انقدر سنگین بود نمیتونستم نفس بکشم

صدام درنمیومد نمیدونم خواب دیدم واقعا بود یاچیه

تجربشو داشتین شما؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما قبل از خواب دعا کن عزیزمنگران نباش چیز خطرناکی نیست فقط ترسناکه

صورتشو ندیدم ولی خیلی میترسم🥲

قبل خواب اتفاقا ایت الکرسی خونده بودم نمیدونم چرا اینجوری شد🥲

اولین بارم بود اینجوری شدم از اظطراب زیاد میتونه باشه؟شما میدونید دلیلش چیه؟

دلیل خاصی نداره، درمان خاصی هم نداره، فلج خواب هیچ آسیبی بهت نمیزنه، نه میمیری نه بدنت آسیب میبینه، فقط تو یه شرایطی یه چیزایی رو میبینی و سنگینیشو حس میکنی و لمس، که واقعا فکر میکنی واقعی هستن درصورتی که واقیت ندارن. نگران نباش

شخصیت هرکسی رو از اکسپلورش میشه فهمید...

مگه پنیک نیست

چرا میگن بختک

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️ آتشی نمى سوزاند “ابراهیم” را و دریایى غرق نمی کند “موسى” را مادری،کودک دلبندش را به دست موجهاى خروشان “نیل” می سپارد تا برسد به خانه ی فرعونِ تشنه به خونَش دیگری را برادرانش به چاه مى اندازند سر از خانه ی عزیز مصر درمی آورد مکر زلیخا زندانیش می کند ، اما عاقبت بر تخت ملک می نشیند از این “قِصَص” قرآنى هنوز هم نیاموختی؟! که اگر همه ی عالم قصد ضرر رساندن به تو را داشته باشند و خدا نخواهد ، نمی توانند او که یگانه تکیه گاه من و توست پس ؛ به “تدبیرش” اعتماد کن ، به “حکمتش” دل بسپار ، به او “توکل” کن ؛ و به سمت او “قدمی بردار” ، تا ده قدم آمدنش به سوى خود را به تماشا بنشینی خدایا فقیر و خسته به درگاهت آمدم رحمی که جز ولای توام نیست هیچ دست آویز ❤️❤️آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

صورتشو ندیدم ولی خیلی میترسم🥲قبل خواب اتفاقا ایت الکرسی خونده بودم نمیدونم چرا اینجوری شد🥲

حالا عزیزم من صورتشون رو هم دیدم چند بار واقعا میگم خیلی وحشتناکن

دکتر من میگفت قبل از خواب شیر بخور

اگر بهت میسازه بخور

تو را که نشد میروم تا خودم را فراموش کنم

صورتشو ندیدم ولی خیلی میترسم🥲قبل خواب اتفاقا ایت الکرسی خونده بودم نمیدونم چرا اینجوری شد🥲

عزیزم وقتی بختک یا همون فلج خواب میشی تمرکزت رو بزار رو انگشت شصت پات اگه بتونی تکونش بدی بیدار میشی، برا اینکه نترسی تو اون شرایط سعی کن آیت الکرسی بخونی، ذهنت مشغول میشه، من گاهی تمرکزم رو میزارم رو گلوم، از ته گلوم سعی میکنم صدا دربیارم ،شوهرم و بچم متوجه میشن سریع بیدارم میکنن.

وقتی هم بیدار شدی درجا نخواب چون دوباره میگیردت، من پا میشم راه میرم سرمم انقد تکون میدم تا خواب از مغزم بپره، اینجوری حالم خوب میشه

شخصیت هرکسی رو از اکسپلورش میشه فهمید...