2777
2789

ماله من واسه تلگرامم اینه: خدایا صبرش از من، پایان قشنگش از تو

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اِیِنِ رِوِزِهِاِ

ِدِنِیِاِخِیِلِیِ بِیِ اِرِزِشِ شِدِهِ،

ِ بِهِ گِوِشِ بِاِشِ

ِ کِسِیِ بِهِتِ نِگِهِ دِنِیِاِیِ مِنِیِ.✌️

وقتی ی نفر دوستون داره،معنیش این نیس ک دوس داشتنی و کامل هستین،بلکه اون چشاش رو روی بدیاتون بسته🗿🤞🏿

امان از دورویی..

فروتن باش تو انسان معمولی بیش نیستی💚✨به خودت سخت نگیر هیچوقت قرار نیست تویی که اینجایی با کسی که مثلا در ژاپن زندگی میکنه برابر باشه_خودتو دوست داشته باشو قبولش کن اینجوری حداقل کمتر ضربه روحی میخوری..

اِیِنِ رِوِزِهِاِِدِنِیِاِخِیِلِیِ بِیِ اِرِزِشِ شِدِهِ،ِ بِهِ گِوِشِ بِاِشِِ کِسِیِ بِهِتِ نِگِهِ د ...

ببین یچیزی میخوام چجور بگم فلسفی مانند شعر مانند سبک کلاسیک باشه ازین تک بیتی های مثلا

مثل مویت حرف مردم را رها کن پشت گوش...🦢

لفظ قشنگ همه بلدن ببین کی برات قدم میبرداره

گاهی خودیا دشمن ترن

خیلیا زیر ظاهر دوستانه مار تربیت کردن

فروتن باش تو انسان معمولی بیش نیستی💚✨به خودت سخت نگیر هیچوقت قرار نیست تویی که اینجایی با کسی که مثلا در ژاپن زندگی میکنه برابر باشه_خودتو دوست داشته باشو قبولش کن اینجوری حداقل کمتر ضربه روحی میخوری..

ببین یچیزی میخوام چجور بگم فلسفی مانند شعر مانند سبک کلاسیک باشه ازین تک بیتی های مثلا

اونجوری فقط عاشقانه بلدم

وقتی ی نفر دوستون داره،معنیش این نیس ک دوس داشتنی و کامل هستین،بلکه اون چشاش رو روی بدیاتون بسته🗿🤞🏿

بگو عب نداره من عاشق شعرمم

یک نفر هستی و کلِ عالمی در پیش من

با تو من جمعیتِ انبوه میخواهم چه کار ...؟!

به نظرم همون چیزی که به ذهن خودت میرسه با صداقت بنویسی بهتره کپی کردن هست

کِی بی حریف مانَد، رندی که خوش قمارست؟

ی اینجور چیزا میخواما

مثل مویت حرف مردم را رها کن پشت گوش...🦢