2777
2789

ماله من واسه تلگرامم اینه: خدایا صبرش از من، پایان قشنگش از تو

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اِیِنِ رِوِزِهِاِ

ِدِنِیِاِخِیِلِیِ بِیِ اِرِزِشِ شِدِهِ،

ِ بِهِ گِوِشِ بِاِشِ

ِ کِسِیِ بِهِتِ نِگِهِ دِنِیِاِیِ مِنِیِ.✌️

خوش درآغوشم کشیدی مست مست،ولی ای معشوقه ی عاشق پرست،این هم آغوشی برای ماکم است،پیرهن دراین میان نامحرم است

اِیِنِ رِوِزِهِاِِدِنِیِاِخِیِلِیِ بِیِ اِرِزِشِ شِدِهِ،ِ بِهِ گِوِشِ بِاِشِِ کِسِیِ بِهِتِ نِگِهِ د ...

ببین یچیزی میخوام چجور بگم فلسفی مانند شعر مانند سبک کلاسیک باشه ازین تک بیتی های مثلا

مثل مویت حرف مردم را رها کن پشت گوش...🦢

ببین یچیزی میخوام چجور بگم فلسفی مانند شعر مانند سبک کلاسیک باشه ازین تک بیتی های مثلا

اونجوری فقط عاشقانه بلدم

خوش درآغوشم کشیدی مست مست،ولی ای معشوقه ی عاشق پرست،این هم آغوشی برای ماکم است،پیرهن دراین میان نامحرم است

به نظرم همون چیزی که به ذهن خودت میرسه با صداقت بنویسی بهتره کپی کردن هست

نمیدونم منظورمو چطور بگم😂🤦🏻♀️

بگو عب نداره من عاشق شعرمم

یک نفر هستی و کلِ عالمی در پیش من

با تو من جمعیتِ انبوه میخواهم چه کار ...؟!

به نظرم همون چیزی که به ذهن خودت میرسه با صداقت بنویسی بهتره کپی کردن هست

کِی بی حریف مانَد، رندی که خوش قمارست؟

ی اینجور چیزا میخواما

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز