2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه من یه ساله اقدامم تا حالا عقب ننداختم این اولین باره یه روز درمیون اقدام داشتم کیت تخمک گذاری زد ...

امکانش هست عزیزم

ولی علایم قبل پرسود با علایم بارداری یکیه میدونم نمیتونی صبر کنی برو یه آزمایش بده خیالت راحت شه آزمایش الان مشخص میکنه

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخرین بار کی پریود شدی؟و سیکل هات چند روزه هست

اخرین بار ۲۳ ماه قبل که کلا ۳ روزش پری بودم ۴ روز لکه بینی داشتم روزهای اقدامم ۵ ۷ ۹ ۱۱ ۱۳ و ۱۵ و ۱۶ بوده

برا خودم زندگی میکنم 🥂 میجنگم🤌🏻 چیزایی که می خوام رو بدست میارم 🍷?

امکانش هست عزیزم ولی علایم قبل پرسود با علایم بارداری یکیه میدونم نمیتونی صبر کنی برو یه آزمایش بده ...

اره فردا میرم بدم به نظرت تو آز نشدن میده ؟ چون من برای دختر م که حامله بودم ۱ ماه نیم شدم بی بی زدم حاله انداخت فهمیدم باردارم قبلش منفی بودن بی بی چکام

خودمم هشت ماهه اقدام واقعا درک میکنم.😊❤️

ایشالله خدا هر چی زودتر یه نی نی خوشکل بهتون بده چشم انتظاری سختههه

این بدرد نخوره بهترینش مدیکوره کاااملا دقیقسه چهار تا بخر بزنبزار دو روز دیگه اگه باردار باشی بتات ب ...

۴ تا داروخونه رفتم هیچ کدوم مارک خوبی نداشتن مگه امروز برم دنبال همین مدیکور ایشالله پیداش کنم

اره فردا میرم بدم به نظرت تو آز نشدن میده ؟ چون من برای دختر م که حامله بودم ۱ ماه نیم شدم بی بی زدم ...

دکتر که میگه بعد تاخیر آزمایش نشون میده انشاالله که خدا یه پسر نازم بهت بده خانوادهتون تکمیل بشه

فقط 25 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
انشاءالله که خدا یه فرزند سالم وصالح بهتون بده

ایشالله عزیز دلم همچینن برای همه مامانای چشم انتظار