2789
عنوان

بارداری

201 بازدید | 34 پست

۳ روز از موعدم گذشته پری نشدم بی بی چک شدم منفی شد ازمایش بتا فردا میخوام بدم به نظرتون امکان بارداری هست یه ساله اقدامم تا حالا عقب ننداختم خیلی گیجم همش میگم خداکنه باشه

برا خودم زندگی میکنم 🥂 میجنگم🤌🏻 چیزایی که می خوام رو بدست میارم 🍷?

تا ده روز تاخیر طبیعیه

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بیبی خط کمرنگم نداشت؟ب نظرم زود خودتو سوراخ سوراخ نکن صبر کن اییشالا بیبی ک مثبت شد بعد برو آز

نه اصلا فقط یه خط انداخت

امکانش هست

منم تو بارداری اولم بعد ۱۱روز تاخیر تازه بی بی هاله انداخت

بارداری دومم بعد یک هفته هاله انداخت

انشاالله که بارداری ولی اگر نبودی نگران نباش عقب جلو انداختن تو اقدام خودش نشونه ی آمادگی برای بارداریه انشاالله ماه بعد صددرصد باردار میشی

فقط 9 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امکانش هست منم تو بارداری اولم بعد ۱۱روز تاخیر تازه بی بی هاله انداختبارداری دومم بعد یک هفته هاله ا ...

اخه من یه ساله اقدامم تا حالا عقب ننداختم این اولین باره یه روز درمیون اقدام داشتم کیت تخمک گذاری زدم

اولین باره سینه هام دو هفته س سنگینه و احساس پر بودن دارم اصلا درد پری ندارم ترشح کرمی دارم خیلی کم

اخه اولین باره تاخییر داره

اشکال نداره

هوا داره گرم میشه بخاطر تغییر فصله

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

اخه من یه ساله اقدامم تا حالا عقب ننداختم این اولین باره یه روز درمیون اقدام داشتم کیت تخمک گذاری زد ...

مارک بیبی چک چی بود

امکانش هست منم تو بارداری اولم بعد ۱۱روز تاخیر تازه بی بی هاله انداختبارداری دومم بعد یک هفته هاله ا ...

ایشالله باشم خیلی منتظرم دخترمم خیلی میگه کی نی نی میاری یه ساله منتظر ابجی داداشه