مگس مدیر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 236 عنوان چطوری دکش کنم 😢😢😢 | مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 73 پست دوس پسرمو میگم خیلی بی ادبه خییییییییییلی خیلییییییی رواعصابمه از کاراش بدم میاداخلاق گندش اولا خوشم میومد ازش الان حالمو بهم میزنه نمیدونم چطوری دکش کنم چون خودم رفتم بهش ابرازعلاقه کردم 😢😢😢😢قهرم میکنم تهدیدم میکنه آخه آشناس جدي جدي پول ميدين مشاور ك باهاتون حرف بزنه ؟ من حاضرم پول بدم كلا كسي باهام حرف نزنه 😳 1397/03/01 | 16:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دنریس_تارگرین عضویت: 1397/01/14 تعداد پست: 2315 چند وقته باهاشی؟ وقتی تاپیک سوال پزشکی میزنین اگه بیام و سوال یا عکس آزمایشتون توی پست اول باشه نگاه میکنم اگه بلد باشم جواب میدم در غیر این صورت معذورم
khakestari عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 3357 بعد من گفتم خیلی بی ادبی نکنه کیسه آب ننه ات از نمک بوده خیلی احساس بانمکی میکنی زیرفح ... جوابشو بده همین دعوا رو ادامه بده تا کات کنه بهشم بگو نمیخوامت برو به درک یه آدم فحاش بی شخصیت بی ادب نمیخوام
yekta.masih عضویت: 1391/09/22 تعداد پست: 7928 از دیروز تاحالا قهریم پیام داده تاشب اگه زنگ نزنی عذر خواهی نکنی مجبورم بهمه بگم 😢😢😢 بگو حاضرم همه بدونن اما ازت عذرخواهي نكنم خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
khakestari عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 3357 از دیروز تاحالا قهریم پیام داده تاشب اگه زنگ نزنی عذر خواهی نکنی مجبورم بهمه بگم 😢😢😢 خانوادت سخت گیرن؟؟؟
شالیزار عضویت: 1396/02/04 تعداد پست: 1333 😂😂😂ای بابا از دست بعضی از سیریشا اشنا بود به بابام اس داد من عاشق دخترتونم میخوام بیام خاستگاری ....یه عالمه چیزای دیگه،بابامم دعوام کرد اول ،بعد گوشه پسررو پیچوند دمش گرم
گل_آفتابگردان عضویت: 1397/02/18 تعداد پست: 7376 از دیروز تاحالا قهریم پیام داده تاشب اگه زنگ نزنی عذر خواهی نکنی مجبورم بهمه بگم 😢😢😢 چ گوه خوریا 😂😂😂 هیچ اگر سایه پذیرد، ما همان سایه هیچیم...
مگس مدیر استارتر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 236 چند وقته باهاشی؟ دوماه اونم فقط درحد ت لگرام و تماس تصویری جدي جدي پول ميدين مشاور ك باهاتون حرف بزنه ؟ من حاضرم پول بدم كلا كسي باهام حرف نزنه 😳
helen21 عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 13806 مامانش ميشه دخترعمه ي دوست پسرش ديگه ببخشید ولی اگ همچین جسارتی ب مامان من کرده بود همه زندگیش رو ب باد فنا میدادم... سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
مگس مدیر استارتر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 236 هی ب مامانم پدرم خواهر برادرام توهین میکنه میخنده 😢 جدي جدي پول ميدين مشاور ك باهاتون حرف بزنه ؟ من حاضرم پول بدم كلا كسي باهام حرف نزنه 😳
mamanikhanoom عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 1705 استارتر به نظرم کات کن باهاش دیگه بودن با این آدم خطرناکهچقد از آدمایی که تهدید میکنن متنفرم
khakestari عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 3357 هی ب مامانم پدرم خواهر برادرام توهین میکنه میخنده 😢 چرا با همچین آدمی موندی ؟ اینقدر میترسی ازش ؟؟
مگس مدیر استارتر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 236 ببخشید ولی اگ همچین جسارتی ب مامان من کرده بود همه زندگیش رو ب باد فنا میدادم... وایییی فکرشم نمیکردم ی روزی یکی ب مادرم توهین کنه و من نتونم جوابش بدم 😢😢😢 جدي جدي پول ميدين مشاور ك باهاتون حرف بزنه ؟ من حاضرم پول بدم كلا كسي باهام حرف نزنه 😳
mamanikhanoom عضویت: 1397/02/14 تعداد پست: 1705 من باشم ترجیح میدم از خانوادم کتک بخورم با این آدم نمونم😑
مگس مدیر استارتر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 236 چرا با همچین آدمی موندی ؟ اینقدر میترسی ازش ؟؟ میترسم ب کل فامیل بگه خیلیییییی بد میشه واسم جدي جدي پول ميدين مشاور ك باهاتون حرف بزنه ؟ من حاضرم پول بدم كلا كسي باهام حرف نزنه 😳