مگس مدیر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 236 عنوان چطوری دکش کنم 😢😢😢 | مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 73 پست دوس پسرمو میگم خیلی بی ادبه خییییییییییلی خیلییییییی رواعصابمه از کاراش بدم میاداخلاق گندش اولا خوشم میومد ازش الان حالمو بهم میزنه نمیدونم چطوری دکش کنم چون خودم رفتم بهش ابرازعلاقه کردم 😢😢😢😢قهرم میکنم تهدیدم میکنه آخه آشناس جدي جدي پول ميدين مشاور ك باهاتون حرف بزنه ؟ من حاضرم پول بدم كلا كسي باهام حرف نزنه 😳 1397/03/01 | 16:39 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_امیر_علی عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 31693 مثلا دیروز گفت مامانت کجاس گفتم رفته بازار گفت این دخترعمه من مشکوک میزنه نکنه میره ج ن د گ ی ... بگو با مامانت قرار داشت گویا کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
helen21 عضویت: 1396/10/24 تعداد پست: 13806 مامان شما چ ربطی ب دختر عمه اون اقا داره سوخت!تمام ارزوهایم!کاخ رویاهایم!سوخت!خاکستر شد!اما از دل آن خاکستر دلم جای شکستن الماس شد!
tiam1376 عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 1164 😂😂😂😂 واااااا چ بی شخصیت و کثیفه،باهاش کات کن بذار هرچی میشه بشه،یا ی دختر مث خودش پیداکن بندازش ب اون خداجونم😍 این ماه لوبیا کوچولو 👶 رو میشه تو دلم بکاری💁
khakestari عضویت: 1396/10/13 تعداد پست: 3357 چقدر بی ادبه واقعا باهاش کات کن واسه یه بازار رفتن به مادرت همچین توهینی میکنه دو روز دیگه به خودت چی میگه
همسرمm عضویت: 1396/07/25 تعداد پست: 764 مثلا دیروز گفت مامانت کجاس گفتم رفته بازار گفت این دخترعمه من مشکوک میزنه نکنه میره ج ن د گ ی ... تهدیدشاش الکیه،اگه آتونداری دستش دکش کن بهش بگودیگه نمیخوام باهات دوست بمونم،شماره ات هم عوض کن...اینجورآدمابنظرمن ب دردهیچی نمیخورن
شالیزار عضویت: 1396/02/04 تعداد پست: 1333 خطتو عوض کن،هیچ کاری هم نمیتونه بکنه،همش حرف میزنن😑 منم قبلنا فک میکردم تهدیداشون تو خالیه ولی اومد طرف به بابام گفت.شورم دادن بعدا 😜
som33 عضویت: 1396/10/20 تعداد پست: 1889 اوه اوه منم مثه تو بودم و حادتر ارتو انقد ترسیدم تا تهدیداشو عملی کرد باید ازاول نمیزاشتی تهدیوت کنی میگفتی هرکارب میکنی بکن بدترین کاراینه نشون بدی ترسیدی خدایا شکرت تنهام نزار
yekta.masih عضویت: 1391/09/22 تعداد پست: 7928 مامان شما چ ربطی ب دختر عمه اون اقا داره مامانش ميشه دخترعمه ي دوست پسرش ديگه خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
مگس مدیر استارتر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 236 بعد من گفتم خیلی بی ادبی نکنه کیسه آب ننه ات از نمک بوده خیلی احساس بانمکی میکنی زیرفحشم کرد گفت حق نداری درمورد مامان من حرف بزنی حتی اسمشم ب زبون کثیفت نیار😢😢😢 جدي جدي پول ميدين مشاور ك باهاتون حرف بزنه ؟ من حاضرم پول بدم كلا كسي باهام حرف نزنه 😳
tiam1376 عضویت: 1397/01/31 تعداد پست: 1164 منم قبلنا فک میکردم تهدیداشون تو خالیه ولی اومد طرف به بابام گفت.شورم دادن بعدا 😜 😂😂😂ای بابا از دست بعضی از سیریشا خداجونم😍 این ماه لوبیا کوچولو 👶 رو میشه تو دلم بکاری💁
yekta.masih عضویت: 1391/09/22 تعداد پست: 7928 بعد من گفتم خیلی بی ادبی نکنه کیسه آب ننه ات از نمک بوده خیلی احساس بانمکی میکنی زیرفح ... شما هم بايد همينو بهش ميگفتي تا حساب كار دستش بياد خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀
مگس مدیر استارتر عضویت: 1397/02/26 تعداد پست: 236 از دیروز تاحالا قهریم پیام داده تاشب اگه زنگ نزنی عذر خواهی نکنی مجبورم بهمه بگم 😢😢😢 جدي جدي پول ميدين مشاور ك باهاتون حرف بزنه ؟ من حاضرم پول بدم كلا كسي باهام حرف نزنه 😳