سلام بنظرتون من که از خانواده ام جدا زندگی میکنم کلا هم قطع ارتباط کردیم و دانشجو هم هستم کار خودمم دارم کالابرگمو از خانواده جدا کنم چون میاد حساب اونا از طرفی احساس گناه دارم چون میگم شاید لازمش داشته باشن نظرتون چیه چون فکر کنم امکانش هست که جداش کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل ونتانیاهواست....... تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.
کالا برگ دیگ چیه ک بخاطرش تاپیک میزنیدانشجویی و قطع ارتباط و میخوای ترحم کنی ب پدر مادرت کالابرتگو د ...
منم همین فکر میکردم ولی فهمیدم همین کالا برگ برای بعضی ها چقدر بزرگه مرده صفر صفر گوشت نمیتونسته بخره با این کالا برگ بهش کمک شده به خودتون فکر نکنید پول دارین بعضی ها همین یک تومنم ندارن نیم کیلو برنج بخرند