shahrefarangggg مدیر استارتر عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 2011 عنوان پف کیک اسفنجی 1 بازدید | 26 پست چرا کیکام اونطور که باید پف نمیکنه طبق فرمول کیک اسفنجی میرم ولی؟؟ من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد... امروز | 10:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
baharrjp عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 17966 تخم مرغ رو زیاد باید هم بزنی و بیکینگ پودر ب اندازه بزنی ❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️
shahrefarangggg مدیر استارتر عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 2011 تخم مرغ رو زیاد باید هم بزنی و بیکینگ پودر ب اندازه بزنی اگه بکینگ پودر زیاد بشه پفش میخوابه یا کم باشه؟؟ من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
baharrjp عضویت: 1400/01/09 تعداد پست: 17966 اگه بکینگ پودر زیاد بشه پفش میخوابه یا کم باشه؟؟ پفش زیاد میشهولی زیاد از حد نزنی ❗️❗️لایک نکنید لطفا❗️❗️
اردک_جونی عضویت: 1404/08/16 تعداد پست: 1580 باید بکینگ پودرتو یکم بیشتر بریزی دختری با عطر پرتقال و بهار نارنج 🐣🌱به زیبایی گلهای بهاری و شکوفه های گیلاس🌺پر از امید و ارزو🎀❤️و دختری سرشار از هنر و انگیره و ظرافت 💜
zendegl عضویت: 1397/08/23 تعداد پست: 3455 تخم مرغت باید درشت یا بیشتر باشه..زرده وسفیده هم جدا....هنگام هم زدن هم فقط در یک جهت
dokhtaramofatheghalb عضویت: 1404/08/15 تعداد پست: 3199 بکینگ پودرشو زیاد کن بیشتر هم بزن تخم مرغ اضافه کن در دنیای وحید شمسایی ها علی دایی باش🫂عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟هزاران چو لبنان و آن و این ...فدای یک خشت ایران زمین🌱🫀💫
sazinaz عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 881 پیش گرمایش فر اگه زیاد باشه وقتی میذاری زود پف میکنه و میخوابه..بکینگ پودر هم کم نباید بزنی..حالت به هم زدن کیکت هم دورانی باشه ..سفیده تخم مرغ هم زیاد بزن و تا وقتی بخوای با بقیه مواد ترکیب کنی بزارش یخچال..نیم ساعت اول پخت هم درب فر باز نکن. قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.
sanisadi عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 652 برای یک و نیم پیمانه آرد باید یک قاشق غذاخوری سرخالی بیکینگ پودر بزنی شایدم درب فر رو زود باز میکنی پف کیک میخوابه
مهوینا عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 5368 سفیده تخم مرغت رو تا حدی بزن که از ظرف نریزهوقتی هم به مواد اضافه میکنی هم نزن فولد کن
shahrefarangggg مدیر استارتر عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 2011 باید بکینگ پودرتو یکم بیشتر بریزی بیشتر یعنی چقدر؟؟الان من برای کیک اسفنجی ۶ تخم مرغی نصف قاشق غذا خوری ریختم اونجور که میخواستم پف نکرد باید یک قاشق بریزم من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
shahrefarangggg مدیر استارتر عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 2011 سفیده تخم مرغت رو تا حدی بزن که از ظرف نریزهوقتی هم به مواد اضافه میکنی هم نزن فولد کن خب آرد گوله گوله نمیشه اگه با همزن نزنم؟؟ من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
shahrefarangggg مدیر استارتر عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 2011 برای یک و نیم پیمانه آرد باید یک قاشق غذاخوری سرخالی بیکینگ پودر بزنی شایدم درب فر رو زود باز میکنی ... نه ۴۰ دقه زمان دادم طبق دستور زیادی هم برشته شد فک کنم ۳۰ دقه باید برمیداشتم من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
shahrefarangggg مدیر استارتر عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 2011 دستور اصلی کیک اسفنجی پکینک پودر نداره برا اطمینان زده میشه شما خودتون درست کردین؟؟اگه آره میشه بگید موادشو لطفا ممنون ؟؟ من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...