shahrefarangggg مدیر عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 2011 عنوان پف کیک اسفنجی | مشاهده متن کامل بحث + 126 بازدید | 26 پست چرا کیکام اونطور که باید پف نمیکنه طبق فرمول کیک اسفنجی میرم ولی؟؟ من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد... امروز | 10:46 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مهوینا عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 5373 خب آرد گوله گوله نمیشه اگه با همزن نزنم؟؟ نه تو بعضی دستورا اول آرد رو میزنن در آخر سفیده رو فولد میکنن.ارد و هم با الک رو کیک بپاشی گلوله نمیشه.فولد کردن رو بلدی؟
shahrefarangggg مدیر استارتر عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 2011 برای یک و نیم پیمانه آرد باید یک قاشق غذاخوری سرخالی بیکینگ پودر بزنی شایدم درب فر رو زود باز میکنی ... ۱ونیم پیمانه آرد واسه ۶ تا تخم مرغه درسته؟؟ من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
sanisadi عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 652 نه ۴۰ دقه زمان دادم طبق دستور زیادی هم برشته شد فک کنم ۳۰ دقه باید برمیداشتم 1اگر 10 دقیقه اول در فر رو باز نکرده باشی پس از میزان یا کیفیت بیکینگ پودر هست. اگر بیکینگ پودرت کهنه باشه هم کیک خوب پف نمیکنه
مهوینا عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 5373 شما خودتون درست کردین؟؟اگه آره میشه بگید موادشو لطفا ممنون ؟؟ من با دستور شف طیبه درست میکنم قبلنا با دستور رزا منتظمی درست میکردم اون پکینک پودر نداره .تو نت بزن کیک اسفنجی شف طیبه برات میاره دستورش دقیقه
sanisadi عضویت: 1403/12/12 تعداد پست: 652 ۱ونیم پیمانه آرد واسه ۶ تا تخم مرغه درسته؟؟ نه واسه سه تا تخم مرغ
shahrefarangggg مدیر استارتر عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 2011 نه تو بعضی دستورا اول آرد رو میزنن در آخر سفیده رو فولد میکنن.ارد و هم با الک رو کیک بپاشی گلوله نمی ... منظورت همون لیسک مخصوص که باهاش هم میزنم نیس؟؟ من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
shahrefarangggg مدیر استارتر عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 2011 من با دستور شف طیبه درست میکنم قبلنا با دستور رزا منتظمی درست میکردم اون پکینک پودر نداره .تو نت بزن ... سپاس و درود فراوان(استیکرام نمیاد) من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
مهوینا عضویت: 1397/03/19 تعداد پست: 5373 منظورت همون لیسک مخصوص که باهاش هم میزنم نیس؟؟ فولد کردن کلمه انگلیسی به معنی تا زدن هست .با همون لیسک از زیر مواد کیک رو به بالا تا بزن اصلا دورانی هم نمیزنی انگار رو هم تا میکنی نمیدونم متوجه شدی یا نه؟
shahrefarangggg مدیر استارتر عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 2011 فولد کردن کلمه انگلیسی به معنی تا زدن هست .با همون لیسک از زیر مواد کیک رو به بالا تا بزن اصلا دوران ... آره توضیحتون خوب بود ممنونم این رو هم امتحان میکنم ا من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...
shahrefarangggg مدیر استارتر عضویت: 1401/05/27 تعداد پست: 2011 در ضمن دو سوم اول پخت در فر رو بار نکن پفش میخوابهموفق باشی ممنون از راهنماییتون و وقتی که گذاشتین من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد...