2777
2789
عنوان

دکتر اصفهان

1 بازدید | 8 پست

سلام..خانما کسی دکتر یا ماما برای سقط غیر قانونی میشناسه.اصفهان.حالا شهر دیگه ام شد ویزیت آنلاین

جواب آزمایشو بفرستم.دوهفته باردارم ومتوجه شدم تازه بخاطر شرایط زندگی اصلا امادگی نگه داریشو با همسرم نداریم .ب آشنا هم بگیم کلی نصیحت وحرف دیگه..تورو خدا کسی میشناسه کمک کنه

دو هفته که نمیشه

حداقل پنج هفته هستی که میدونی بارداری

سایتوتیک بخر و استفاده کن

قبلش و بعدش سونو حتما برو

در این مدت زندگی به گونه ای سپری شده که میتونم سالها بدون اونکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بده غمگین بمونم😔😔من این روزها برای هرچیزی هزار بار گریستم🖤چه جوانانی!میبینی چه جوانانی😔بسیاریشان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند🥺😔

زود اقدام کن تا قلب ضربان نداره

در این مدت زندگی به گونه ای سپری شده که میتونم سالها بدون اونکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بده غمگین بمونم😔😔من این روزها برای هرچیزی هزار بار گریستم🖤چه جوانانی!میبینی چه جوانانی😔بسیاریشان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند🥺😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=411468827]زود اقدام کن تا قلب ضربان نداره[/QUOT

عجلمم واسه همینه..ضربان پیدا کنه که نمیتونم اصلا اینکارو کنم..واقعا اگر شرایط مناسب بود هیچوقت فکر اینکارو نمیکردیم هردو..شرمندگی زندگی بعدش یه عمر گردنمونه ک نتونیم اونجور ک میخواند ساپورت کنیم..بخاطر یسری دارو ک میخوردم و تموم شد آمادگی بارداریم بالا بود هنوزم باورم نمیشه از بارداری اولم هفت سال گذشته و تاالان این موقعیت پیش نیومده بود

این قرص بدون نسخه میدند داروخونه؟؟

ببین برو داروخونه ،اکثرا یه نفر هست که داروهای ممنون را قاچاقی میفروشه

اونجا پیدا میکنی بلاخره

مصرفش هم راحته

فقط همراهش تا میتونی

چندین لیوان در روز

داروهای سقط اور بخور

برزک بجوشون بخور

زعفرون غلیط

تخم هویج بجوشون بخور

اب زرشک

بومادران

بابونه

گلپر

ببین اینا را زیاد بخور که بقایا نمونه مجبور بشی کورتاژ کنی