2777
2789
عنوان

پنکک چیست؟

398 بازدید | 20 پست

تاریخچه پیدایش پنکک آرایشی


در ابتدا باید بررسی کرد که پنکک آرایشی چطور و چگونه و از کجا تولید شده است. اولین بار پنکک آرایشی در سال 1916 میلادی تولید و از سال 1920 در فیلم های استودیوی هالیوود وارد استفاده قرار گرفت ولی بدلیل برخی مقاومت ها و اختلاف نظر ها تا سال 1932 از این محصول بطور گسترده استفاده نشد و زمانی بود که فیلم های 3 رنگ و یا 4 کانال مورد استفاده قرار گرفتند که فیلم های سیاه و سفید را روی فیلم قرمز و سبز و آبی ضبط می شدند. در واقع نوع آرایش بین فیلم های پانکروماتیک و فیلم های رنگی تفاوت دارد زیرا وقتی ارایش نوع روغنی استفاده می شد و نوع بازتاب نور روی آن باعث تاثیر منفی در فیلم می شد.
در سال 1935 تهیه کنندگانی که از این موضوع کاملا اگاه بودند شرکتی تولید لوازم آرایشی بویژه پنکک آرایشی برای هالیوود راه اندازی کردند و تحت مالکیت Elizabeth Arden شروع به کار کردند. از طرف دیگر شرکت Max Factor نیز در اوایل دهه 1920 خط تولیدی در این زمینه راه اندازی کرد.

در اواخر دهه 1930 شرکت مکس فکتور نسل جدیدی از لوازم ارایش صورت را ابداع کرد به نام T-D نامگذاری شد و مورد استفاده قرار گرفت. اولین استفاده تجاری از سبک جدید آرایش در سال 1937 و در ساخت برنامه *Vogues of 1938* استفاده شد.
این نوع جدید بسیار مورد توجه قرار گرفت و به زودی بسیار زیادی از استودیوهای هالیوودی از آن استفاده کردند که خود باعث شد که شرکت Arden تولیدات خود را متوقف کند و این خط تولید به فعالیت ادامه نداد.
با توجه به این نکته که در سال 1947 شرکت مکس فکتور نوعی دیگر از مواد آرایشی صورت را تولید کرد و نام Pan-Stik بر روی آن گذاشت، به نظر می رسد کلمه Pan مخفف ابتدایی پانکروماتیک panchromatic باشد.
ترکیب و میزان ترکیبات مواد درون پنکک آرایشی مانند میزان وجود وکس و روغن بسیار در نوع مات و یا درخشان بودن آن تاثیرگذار است. میزان و مقدار رنگدانه های نیز بسیار مهم است زیرا که اگر درصد ترکیب رنگدانه های زرد، سفید و یا قرمز کم و زیاد گردد باعث می شود تا این نوع پنکک آرایشی بر روی پوست صورت بسیار غیر طبیعی و مصنوعی به نظر برسد. برای طبیعی تر شدن این موضوع برخی کمپانی ها رنگدانه های سبز و آبی را نیز به ترکیبات خود افزودند.

در حالی که نسل اولین پنکک آرایشی بصورت خشک بودند در نسل بعدی این نوع ارایش به انواع مرطوب تغییر کرد و در حالی امولوسیون ها تشکیل شدند که پس از مصرف بر روی پوست بصورت خشک باقی می ماندند.
روشی که در ان دوران برای آرایش صورت مرسوم بود، استفاده از یک اسنفج خیس که با مقداری قابل توجهی پنکک آرایشی خشک اغشته شده و پس بر روی پوست صورت مالیدن است و در قسمت دوم استفاده از یک حوله خشک برای برداشتن و پاک کردن نواحی از صورت بود که نیاز به جحم کمتری پودر آرایشی بر روی خود داشتند.
در مراحل پیشرفته تر برخی شرکت های آرایشی که کرم های بهداشتی که به سرعت جذب پوست می شدند را مکمل پنکک ارایشی کردند که در کیفیت بافت و طبیعی شدن آرایش صورت موثر بودند، این نوع کرم ها را به نام کرم های پوست عسل می شناختند.

تا سال 1938 که فرانک فکتور پس از مکس فکتور تصمیم به عمومی سازی این محصول کرد ،استفاده عموم مردم از پنکک آرایشی مرسوم نبود و در سال 1947 بیشتر شرکت های آرایشی کالیفرنیا شروع به تولید و فروش این محصولات در سطح وسیع کردند و این سبک از مواد آرایشی وارد فرهنگ غالب مردم جامعه شد.
پس از وضع قوانین مختلف برخی شرکت ها که می خواستند از نام مطرح و برند شده شرکت مکس فکتور بنام pan-cake استفاده کنند و با برخورد قانونی این شرکت مواجه شدند، تصمیم بر این گرفتند تا تغییری در نام تجاری محصولات خود بکار ببرند و نامهای جدیدی مانند Pan-a-kake و pat-a-cream بکار بردند.

www.2taei.com

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنون زحمت شد فقط خلاصه نویسی میکردین حالش نبود بخونم

برای برنگیختن حسادت اسب سوار خر نشو همین دیگه گفتم سوار هر خری نشین                                                                                         یه عده انگار دوراز جون ادم نیستن مثله ادم باهاشون حرف میزنی گاز میگیرن 😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕متاسفانه بعضیارو نمیشه قانع کرد، باید به نفهمیشون احترام گذاشت                                به بعضی ها باید گفت کورمون نکنی با اون روشن فکریت چلچراغ
حوصله ندارم بخونم ی نفر خلاصش کنه😁

پنكك جز لوازم ارايشي🙃😓

دختر ك شدم نه كسي مادرانه دختري ام را ب من گوشزد كرد،نه پدري عاشقانه محبتم ميكرد😭😭تنها و يك تنه دختري ام را ساليان سال به دوش كشيدم ،،،😓وقتي به سن دريافت عشق رسيدم كسي عاشقانه مرا نديد و نپرستيد 😭بعدها فهميدم دختر موجودي غريب روي زمين است😭😭دوست دارم دختري داشته باشم  بغلش كنم ببوسمش،نوازشش كنم،بپرستمش 😭😭😭😭😭😭 شايد از نسل من دختري خوشبختي هاي نداشته ام را جبران كند😭😭😭😭😭😭😭😭

مرسی.اوکی

 من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نهدینم!!! 👈 این روزها بیشتر معنی دعای فرج رو میشه درک کرد، پس لطفا همه با هم بخونیم 🤲💗﷽💗اِلهى‏ عَظُمَ الْبَلاءُ، وَ بَرِحَ الْخَفآءُ، وَانْکشَفَ الْغِطآءُ، وَانْقَطَعَ الرَّجآءُ، وَ ضاقَتِ الْأَرْضُ وَ مُنِعَتِ السَّمآءُ، و اَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَ اِلَيک‏ الْمُشْتَکى‏، وَ عَلَيک الْمُعَوَّلُ فِى الشِّدَّةِ وَالرَّخآءِ، اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى‏ مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ، اُولِى الْأَمْرِ الَّذينَ فَرَضْتَ عَلَينا طاعَتَهُمْ، وَ عَرَّفْتَنا بِذلِک مَنْزِلَتَهُمْ، فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ، فَرَجاً عاجِلاً قَريباً کلَمْحِ‏ الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ، يا مُحَمَّدُ يا عَلِىُّ، يا عَلِىُّ يا مُحَمَّدُ، اِکفِيانى‏ فَاِنَّکما کافِيانِ، وَانْصُرانى‏ فَاِنَّکما ناصِرانِ، يا مَوْلانا يا صاحِبَ‏ الزَّمانِ، الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ، اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏ اَدْرِکنى‏، السَّاعَةَ السَّاعَةَ السَّاعَةَ، الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ، بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الطَّاهِرينَ.🤲خدايا بلاء عظيم گشته و درون آشکار شد و پرده از کارها برداشته شد و اميد قطع شد و زمين تنگ شد .....😔🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼

 

ميگم شماهايي كه حوصله خوندن يه متن رو ندارين چجوريه از تاپيكهاي به قول خودتون"قطره چكوني" ايراد ميگيرين پس؟؟ مطلب يكجا كه باشه حوصله ندارين... پخش هم بشه تو چند قسمت بازم حوصله ندارين ...

Chaque jour de ta vie est un feuillet de ton histoire que tu écris
 ميگم شماهايي كه حوصله خوندن يه متن رو ندارين چجوريه از تاپيكهاي به قول خودتون"قطره چكوني" اي ...

نه  اون جاها یه چیزی هست به اسم کنجکاوی که هرچغد باشه میخونیم تا ببینیم تهش چیه.ولی اینجا خوچیکنیم پنکک از کجا اومده به ماچه پس برای هر محصولی دونه دونه تاپیک بزنیم😞😞😞

گاهی خدا آنقدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگوییخدای من...
نه  اون جاها یه چیزی هست به اسم کنجکاوی که هرچغد باشه میخونیم تا ببینیم تهش چیه.ولی اینجا خوچیک ...


يعني مثلا طرف با شوهرش مشكل داره تاپيك ميزنه، اونجا نميگين به ما چه ؟! تو زندگي مردم دخالت نكنيم! 😂

Chaque jour de ta vie est un feuillet de ton histoire que tu écris
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792