2777
2789
عنوان

پنکک چیست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 20 پست
😂😂یک حال میده تو اون تاپیکا بچرخی

😂😂😂

آخه جالبم هست اينهمه هم روزانه با لوازم آرايش سر و كار دارن ولي حوصله ندارن ببينن از كجا اومده ! 

Chaque jour de ta vie est un feuillet de ton histoire que tu écris

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂 آخه جالبم هست اينهمه هم روزانه با لوازم آرايش سر و كار دارن ولي حوصله ندارن ببينن از كجا اوم ...

😐خو ب ما چ کسی میاد از من بپرسه پنکک چگونه تولیدو ب دست مصرف کنندگان میرسع

این تاپیکای زنو شوهری درس زندگیه خانوم😁

یارو با شوهرش دعوا میکنه میرم ی چیز اموزنده یاد بگیرم حداقل دعوا کردم  حرف بلد باشم بزنم😁

😐قد ۱۶۰): وزن ۵۰/:   هدف ۵۴:/  😊
😐خو ب ما چ کسی میاد از من بپرسه پنکک چگونه تولیدو ب دست مصرف کنندگان میرسع این تاپیکای زنو شوهری د ...

والا بيشتر از آموزش، بدآموزي داره! همه به شك افتادن در رابطه با شوهراشون!

هر كسي يه جوريه البته، به شخصه از اين دست اطلاعات در رابطه با همه چيز خوشم مياد چون وقتي يكجا حرفي بشه و موقعيتي پيش بياد كه توضيح تاريخي يا علمي چيزي رو بيان كني خيلي باهوشتر و دقيقتر جلوه ميكني. چون خيليها اون مطلب رو نميدونن! 😊

نظر شخصيمه البته، خيليها ممكنه خوششون نياد، من از اطلاعات عمومي داشتن لذت ميبرم. 😉

Chaque jour de ta vie est un feuillet de ton histoire que tu écris