2777
2789
عنوان

چرا بیداری

| مشاهده متن کامل بحث + 4830 بازدید | 339 پست
دارم سعی میکنم ولی امان ازوقتی که شب میشه

پارتنرت رو هم سعی کن شاد کنی اگر ارزششو داره اگر ن ک هیچی

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

اون مقصره ولی قهر کرده قهرم بکنه حتی اگر پیش قدم هم بشم آشتی نمیکنه تاپیک هام نوشتم بخاطر جاریم خیلی ...

عین شوهرمن همیشه دو قورت و نیمشم باقیه 😒😒😒

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کنم به نظرت اینروزا دلم میخاد فقط برم یه جایی دست هیچکس بهم نرسه

منم ببر 🥺🥺

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

عین شوهرمن همیشه دو قورت و نیمشم باقیه 😒😒😒

اره راه دورم هستیم پدرم در اومده

ولی منم میخام ادبش کنم قهر میکنم

تا دوشب پیش همش نازشو کشیدم بدتر شد

دیگه مهم نیس چی قراره بشع

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

واقعا ؟ من ک خوشم نمیاد. ایده دیگه ای نداری

نگو خیلی نازه

هاچ بک بگیر بازسازی کن تو یه مدت

موتوری سالم

شاسی سالم

بدنه قور روکش صندلی رینگ سطح پایین چون عقل مردم به چشمشونه ماشین هرچقدر فنی سالم باشه بخاطر اینکه ظاهرش یکم ساده باشه مجبورن خیلی قیمت پایین رد کنن

یا اینکه اگه میتونی راه ببری پژو روآ بگیر فرمون و کلاجش سگیه ولی عمر خودشو نمیشناسه مونتاژ فرآنسه88گیرت بیاد عالیه

وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️

اره راه دورم هستیم پدرم در اومده ولی منم میخام ادبش کنم قهر میکنم تا دوشب پیش همش نازشو کشیدم بدتر ش ...

اوف اسی منم هروقت ناز این مردی رو کشیدم تر زد بی جنبه

من ک امشب رسما جامو جدا کردم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پارتنرت رو هم سعی کن شاد کنی اگر ارزششو داره اگر ن ک هیچی

پارتنرم نشده هنوز شاید بشه ولی خیلی حساس شدم روی تک تک کلنه ها و رفتارش نمیدونم چمه

You haven’t lived your best version yet...Your journey has just begun 🫀✨️

یه حسی به دلم افتاده حالا که همه خوابن شیر گازارو باز کنم در و پنجه هارم چفت کنم وتموم

وای خدا این چه حرفیه دختررررر

پارتنرم نشده هنوز شاید بشه ولی خیلی حساس شدم روی تک تک کلنه ها و رفتارش نمیدونم چمه

شاید دلت جای دیگه گیره اره؟