حمیدم355h مدیر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1359 عنوان چرا بیداری | مشاهده متن کامل بحث + 4394 بازدید | 339 پست خودم بی خوابی زده ب سرم فردا کلی کارم دارم بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤ امروز | 00:22 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
efgoddess عضویت: 1397/04/23 تعداد پست: 1703 پرسيدم مهريه ات چقدر ميخواستم بدونم همسرت ترس از مهريه هم داره يا ن يا ضامن اهو🕊دل شكسته منو بخر🤲
فرهاد_es_1399 عضویت: 1400/05/24 تعداد پست: 1654 بهتررررررین سریاللل عاشقانه ؟ هرجور میل خودت هست همان باش 🥰🥰👌
حمیدم355h مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1359 پرسيدم مهريه ات چقدر ميخواستم بدونم همسرت ترس از مهريه هم داره يا ن ۱۴ تاس بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
حمیدم355h مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1359 پرسيدم مهريه ات چقدر ميخواستم بدونم همسرت ترس از مهريه هم داره يا ن همسرم وضعش خوبه ترس مهريه اینا نداره عزیزم بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
۶۷آشفته67 عضویت: 1403/05/07 تعداد پست: 3407 مگه زن نداره🤣😅 نه چشمان تو زیباتر از آن است که روزی، چشم دگری خیره کند دیده ی مارا:)💕 اما نهان برای تو پر میزند دلم!🤍
حمیدم355h مدیر استارتر عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 1359 دلتنگ عشقمم کات کردین؟ بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤