2777
2789
دارم سعی میکنم ولی امان ازوقتی که شب میشه

پارتنرت رو هم سعی کن شاد کنی اگر ارزششو داره اگر ن ک هیچی

به هیچ وجه درخواست قبول نمیکنم چه زن چه مرد پس الکی خودتونو اذیت نکنید 🙂🙄

اون مقصره ولی قهر کرده قهرم بکنه حتی اگر پیش قدم هم بشم آشتی نمیکنه تاپیک هام نوشتم بخاطر جاریم خیلی ...

عین شوهرمن همیشه دو قورت و نیمشم باقیه 😒😒😒

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیکار کنم به نظرت اینروزا دلم میخاد فقط برم یه جایی دست هیچکس بهم نرسه

منم ببر 🥺🥺

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

عین شوهرمن همیشه دو قورت و نیمشم باقیه 😒😒😒

اره راه دورم هستیم پدرم در اومده

ولی منم میخام ادبش کنم قهر میکنم

تا دوشب پیش همش نازشو کشیدم بدتر شد

دیگه مهم نیس چی قراره بشع

واقعا ؟ من ک خوشم نمیاد. ایده دیگه ای نداری

نگو خیلی نازه

هاچ بک بگیر بازسازی کن تو یه مدت

موتوری سالم

شاسی سالم

بدنه قور روکش صندلی رینگ سطح پایین چون عقل مردم به چشمشونه ماشین هرچقدر فنی سالم باشه بخاطر اینکه ظاهرش یکم ساده باشه مجبورن خیلی قیمت پایین رد کنن

یا اینکه اگه میتونی راه ببری پژو روآ بگیر فرمون و کلاجش سگیه ولی عمر خودشو نمیشناسه مونتاژ فرآنسه88گیرت بیاد عالیه

وزن شروع 3 بهمن = 82 وزن هدف 30 اسفند= 75 وزن هدف 30 فروردین= 70 🎉 به خودم قول دادم♥️. امروز هنوز 3 اسفنده و من 77.550 ام:)) من به قولم عمل کردم ... تونستم ...

اره راه دورم هستیم پدرم در اومده ولی منم میخام ادبش کنم قهر میکنم تا دوشب پیش همش نازشو کشیدم بدتر ش ...

اوف اسی منم هروقت ناز این مردی رو کشیدم تر زد بی جنبه

من ک امشب رسما جامو جدا کردم

پارتنرت رو هم سعی کن شاد کنی اگر ارزششو داره اگر ن ک هیچی

پارتنرم نشده هنوز شاید بشه ولی خیلی حساس شدم روی تک تک کلنه ها و رفتارش نمیدونم چمه

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞

یه حسی به دلم افتاده حالا که همه خوابن شیر گازارو باز کنم در و پنجه هارم چفت کنم وتموم

وای خدا این چه حرفیه دختررررر

پارتنرم نشده هنوز شاید بشه ولی خیلی حساس شدم روی تک تک کلنه ها و رفتارش نمیدونم چمه

شاید دلت جای دیگه گیره اره؟

منم ببر 🥺🥺

وای اصن نمیدونی چقدر دلم میخاد فرار کنم تو کل زندگیم اینهمه فشار روحی رو حس نکرده بودم

If you want to destroy me, do so with caution, because if your arrow misses, mine won't miss🎲...♞⚜“When I set the rules, the outcome is already decided... I don’t compete; I am the standard.”⚜♞