2777
2789
عنوان

عکس رنگی🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌼🌼

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 94 پست
با بیهوشی بگیر عکس رنگیو عزیزم. شیافم بهت نمیسازه؟

هيچ وقت شياف نذاشتم... نميدونم.

ولي به آنتي بيوتيكها هم حساسيت دارم، كلا بدنم بسسييااررر رو دارو حساسه و نميدونم شياف بذارم چي ميشه...

همون بيهوشي بهترين راهه به نظر خودمم... 

Chaque jour de ta vie est un feuillet de ton histoire que tu écris

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

6سال ك خداييش خيلي زياد 😑 پس منم اين ماه ميرم لاقل خيالم خودم راحت ميشه ولي احتمال كم ميدم چسبندگي ...

برا منم تعجب بود اما خب دکتره گفت یه عفونت خیلی کوچیکم باعث چسبندگی میشه 

هيچ وقت شياف نذاشتم... نميدونم. ولي به آنتي بيوتيكها هم حساسيت دارم، كلا بدنم بسسييااررر رو دارو حس ...

من واژینیسمم.البته با شوهرم رابطه دارم .یبار از پاپ اسمیر توی مطب فرار کردم.خیلی ترسوام.از دکتر میترسم

آره چندباری انجام دادم نه هیچ دردی نداره عین معاینست

معاینه هم درد خب؛ ب نظرتون اگه قبلش شیاف بزنم تاثیری روی جواب ازمایش نداره؟؟ 

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
هيچ وقت شياف نذاشتم... نميدونم. ولي به آنتي بيوتيكها هم حساسيت دارم، كلا بدنم بسسييااررر رو دارو حس ...

خیلی بده اینطوری  .با بیهوشی بده ی دفه بگو پاپ اسمیرو عکس رنگیو واست با ی بیهوشی انجام میدن راحت میشی میره

شما اين ماهم استرس داشتي ،؟ ب نظرت ممكنه تأثيري داشته باشه تو حاملگي 

براي همه دعا كنيد مثل پروردگار ك مهربانيش برهمه سايه افكنده است اي دوست مرا دعا كن شايد نزديكتر از من ب خدا ايستاده اي🙏🏻  
امروزم ی سری ازمایش دادم واسه قبل بارداری 512 ت شد.کلی این ماه هزینه شد برام

آزمایشه چی بود؟ 

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    

چسبندگی داشتین علائم خاصی هم هم داشتین یا نه؟؟ 

من واژینیسمم.البته با شوهرم رابطه دارم .یبار از پاپ اسمیر توی مطب فرار کردم.خیلی ترسوام.از دکتر میتر ...

خيلي بده... مشكلت ذهنيه يا فيزيكي؟؟ منم خيلي بدم مياد از معاينه و ... بيشتر از اينكه بترسم حالمو بد ميكنه، شنيدم با بوتاكس ميتونن درمان كنن اگر فيزيكي باشه.

Chaque jour de ta vie est un feuillet de ton histoire que tu écris
عزیزممم خدا نی نی تو برات نگه داره منم گرمی جات دارم کم کم میخورم 

ممنون گلم از خدا میخوام به حق این ماه عزیز هرچه زودتر شمارو هم به آرزوی قلبیتون برسونه آمین یا رب العالمین🌈🌈🌈🌈

نه هرچه پاکتر باشه محیط بهتره اما برا چی شیاف بزنی؟

درد داره خب