2777
2789
عنوان

عکس رنگی🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌼🌼

| مشاهده متن کامل بحث + 550 بازدید | 94 پست
من بارداري أولم ب راحتي و بدون دردسر شدم ولي اين دومي ٩ماهه منتظرم با وجود فوليكول خوب موندم چرا نمي ...

من ۶سال اقدام داشتم اما اولی تو همون ماه اول اقدام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما پاپ اسمیر هم دادین؟ درد داره؟؟

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
من ۶سال اقدام داشتم اما اولی تو همون ماه اول اقدام

6سال ك خداييش خيلي زياد 😑 پس منم اين ماه ميرم لاقل خيالم خودم راحت ميشه ولي احتمال كم ميدم چسبندگي داشته باشم .من اوليمو بكارت داشتم حامله شدم .نميدونم واقعا  چرا اينبار نميشه 

براي همه دعا كنيد مثل پروردگار ك مهربانيش برهمه سايه افكنده است اي دوست مرا دعا كن شايد نزديكتر از من ب خدا ايستاده اي🙏🏻  

میشه قبل از ازمایش پاپ اسمیر هم شیاف زد؟؟؟

ᴛʜɪɴᴋ ʙɪɢ ʙʟɪᴇᴠᴇ ʙɪɢ ᴀᴄᴛ ʙɪɢ       ᴀɴᴅ ᴛʜᴇ ʀᴇsᴜʟᴛs ᴡɪʟʟ ʙᴇ ʙɪɢ                                                                          تاپـیك روزانه صلوات 🌱🌸🌱    
خب شما خ عجیبی!

متوجه منظورم نشديد... يعني من كلا فقط استمينوفن خوردم تا حالا و يك بارم بروفن كه بهم نساخت... همون استمينوفنم اگر بيش از حد مصرف كنم بدنم عادت ميكنه و روم اثر نميذاره ديگه ! موقع پريود هم تحمل ميكنم هميشه و دارو نميخورم...

حالا با وجود بدني كه كلا با مسكن سازگار نيست فكر نكنم عكس رنگي براي تيپ بدني من بدون درد باشه...

Chaque jour de ta vie est un feuillet de ton histoire que tu écris
میشه قبل از ازمایش پاپ اسمیر هم شیاف زد؟؟؟

ن اصلا درد نداره مثل معاينس 

براي همه دعا كنيد مثل پروردگار ك مهربانيش برهمه سايه افكنده است اي دوست مرا دعا كن شايد نزديكتر از من ب خدا ايستاده اي🙏🏻  
دکترای قبلی میگفتن داری اما این ماه خیلی خیلی کاپوچینو خوردم میگفتن تاثیر داره وواقعا داشت

عزیزممم خدا نی نی تو برات نگه داره منم گرمی جات دارم کم کم میخورم 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
رفتم بیمارستان ۲۵۰۰۰تومن با بیمه

مرسی عزیزم بیمم تموم شده و انقدرهم استانه تحملم کنه که اگر کار به عکس بکشه حتما باید بیهوشی بهم بدن فکرکنم هزینش خیلی بشه

اسم سونو واژینال و عکس میاد دیوانه میشم از ترس

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید
وای شماهم مثه من میترسی؟من 5 خرداد عکس رنگی با بیهوشی نوبت دارم گفت پاپ اسمیرمو هم با بیهوشی بدم

عاره خوش ب حالتون بیهوشی ک دیگه ترس نداره