2777
2789
عنوان

عکس رنگی🌻🌻🌻🌻🌻🌻🌼🌼

550 بازدید | 94 پست

خانومایی که قراره عکس رنگی بندازن اصلا نترسن درد نداره اگه قبلش دوتا مفنامیک اسید بخورین ویه شیاف دیکلوفناک بذارید 

من ۶سال اقدام داشتم وباردار نمیشدم وچندتا دکتر مختلف رفتم وهمه داروهای الکی دادن تا اینکه قبل از عید بلاخره رفتم پیش فوق تخصص نازایی ودعوام کرد بخاطر مصرف داروهای الکی وگفت اول عکس رنگی بنداز جوابشو بیار بعد اقدامات بعدی رو انجام بدیم بلاخره عکس رو انداختم وفهمیدم دوتا لوله هام چسبیده بودن وهردوش باعکس باز شدن وبه یکماه نکشیده باردارشدم البته دکتره گفت از عوامل چسبندگی عفونتهای خیلی جزئی هم میشه 

خانوما خواستم تجربمو بهتون بگم که ان شاالله شما هم به امید خدا به آرزوتون برسید😇😇🌹🌹🌹🙌🙌🙌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم دیروز امپول پروژسترون زدم پریود شم دهم پریودی باید برم برای عکس رنگی خیلی میترسم کاش منم باردار شم چون تنبلي دارم دعا کنین 

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن
یکی از عواملش استرسیه که اطرافیون به آدم وارد میکنن

من بارداري أولم ب راحتي و بدون دردسر شدم ولي اين دومي ٩ماهه منتظرم با وجود فوليكول خوب موندم چرا نميشم 

براي همه دعا كنيد مثل پروردگار ك مهربانيش برهمه سايه افكنده است اي دوست مرا دعا كن شايد نزديكتر از من ب خدا ايستاده اي🙏🏻  
اصلا نترس ان شاالله که با عکس حل شه

ممنون ایشالا ب حق این ماه عزیز 

شما تنبلي هم داشتی ؟؟

خدا جونم مرسی که نی نی منو گذاشتی تو دلم مراقب کوچولوم باش بیمه ی حضرت علی و حضرت فاطمه میکنم نی نی مو خدا جونم هیچکی رو چشم انتظار مامان شدن نذار به همه نی نی بده ممنون يه صلوات برای کوچولوم مهمونم کن

خيلي ممنون بابت قوت قلبي كه ميدين، ولي بعد خوردن اينهمه مسكن و شياف اگر درد داشتيد تعجب داشت...

قويترين مسكني كه تو عمرم خوردم بروفن بود كه همونم بهم نساخت! 

Chaque jour de ta vie est un feuillet de ton histoire que tu écris