2777
2789

سلام ب اونایی که مامان هستن قراره مامان بشن در انتظار مامان شدن هستن 

ایشالله همه مامان بشن بیایید از خاطرات انتظار و بی بی چک بگید اونایی که اقدام هستن هم بگن 

من ترنمم یک ماه اقدام خخخخخخ 

امیدوارم این ماه مثبت شه فعلا ک روز 29منفی بود و پریودمم 35گاهی39روزه

کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

خانم ها لطفاً بیایید ی تاپیک باشه که همه توش باشه از آمپول ای سی جی گرفته تا آی یو آف و ..... بی بی چک و خدایی نکرده تجربه سقط و تا همه استفاده کنن از علایم بارداری و...زایمان .

منم ۴ ماهه هستممممم😍😍😍😍برام دعا کنین این ماه دیگه بادار بشممم🤗🤗🤗🤗🤗

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

من کلا انتظار نکشیدم ،غیر منتظره با بی بی چک مثبت روبرو شدم ، نمی‌دونستم خوشحال باشم یا ناراحت ، بعد آزمایش خون ب همسرم گفتم، اینقدر خوشحال شد ک از خوشحالی اون منم خوشحال شدم

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕
من یک عدد اقدامی 10روز دیگه موعدمه 2تا بی بی خریدم دوست دارم روزا زودتر بگذره ببینم موعدمه و پری نشد ...

تو هم ک مث منی😂😂😂

هی میرم تستارو نگاه میکنم میگم فردا میزنم ک مثبت باشه زودی دو خط بیفته

بنام خدا من از اذر۹۶ اقدامم فعلا ک جواب نگرفتم چن روز پیش سونو برا فولیکولام دادم ک بالغ نداشتم ولی دکترم گف یک شب درمیان اقدامتو داشته باش ...واسه ماه بعدم دارو بهم اضافه کرده هر سری ام ک منفی شده کلی گریه کردم...

ایشالا همه منتظرا دامنشون سبز بشع

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز