2777
2789

سلام ب اونایی که مامان هستن قراره مامان بشن در انتظار مامان شدن هستن 

ایشالله همه مامان بشن بیایید از خاطرات انتظار و بی بی چک بگید اونایی که اقدام هستن هم بگن 

من ترنمم یک ماه اقدام خخخخخخ 

امیدوارم این ماه مثبت شه فعلا ک روز 29منفی بود و پریودمم 35گاهی39روزه

کاری ندارم کجایی چه میکنی بی عشق سر نکن که دلت پیر میشود 😍،برای شادی روح پدرم یک صلوات لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم ها لطفاً بیایید ی تاپیک باشه که همه توش باشه از آمپول ای سی جی گرفته تا آی یو آف و ..... بی بی چک و خدایی نکرده تجربه سقط و تا همه استفاده کنن از علایم بارداری و...زایمان .

منم ۴ ماهه هستممممم😍😍😍😍برام دعا کنین این ماه دیگه بادار بشممم🤗🤗🤗🤗🤗

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

من کلا انتظار نکشیدم ،غیر منتظره با بی بی چک مثبت روبرو شدم ، نمی‌دونستم خوشحال باشم یا ناراحت ، بعد آزمایش خون ب همسرم گفتم، اینقدر خوشحال شد ک از خوشحالی اون منم خوشحال شدم

هرچقدر صبورتر میشوی ،دنیا پرروتر میشود😕
من یک عدد اقدامی 10روز دیگه موعدمه 2تا بی بی خریدم دوست دارم روزا زودتر بگذره ببینم موعدمه و پری نشد ...

تو هم ک مث منی😂😂😂

هی میرم تستارو نگاه میکنم میگم فردا میزنم ک مثبت باشه زودی دو خط بیفته

بنام خدا من از اذر۹۶ اقدامم فعلا ک جواب نگرفتم چن روز پیش سونو برا فولیکولام دادم ک بالغ نداشتم ولی دکترم گف یک شب درمیان اقدامتو داشته باش ...واسه ماه بعدم دارو بهم اضافه کرده هر سری ام ک منفی شده کلی گریه کردم...

ایشالا همه منتظرا دامنشون سبز بشع

الهی فرمون زندگی مو دادم ب دستت ...تو برام بساز تو بسازی قشنگتره   خدایا خودت مواظب پسرام و همسرم باش😍😘