2777
2789
عنوان

چیکار کنم

35 بازدید | 4 پست

از بچگی همیشه اتاق من

اتاق مهمون بوده

هر وقت مهمون از شهرستان میومد خونه ما، تو اتاق من مستقر میشدن

خسته شدم از بس هر بار مهمون میاد من باید از اتاقم بیرون برم و در اختیار مهمون ها بذارم اتاق رو و آواره بشم تو خونه

حدود یکماه پیش برامون از شهرستان مهمون اومد از طرفی این سری امتحانا امتحانات دانشگاه هم بود و واقعا کلی کار و درس رو سرم ریخته بود و واقعا احتیاج داشتم تو اتاق خودم بمونم و درسم رو بخونم

تو خونه یک اتاقی داریم که بیشتر برای انباری استفاده میشه. (انباری نیستا، ما چون اتاق اضافه بود خرت و پرت گذاشتیم توش) به خانواده پیشنهاد دادم اون اتاق رو در اختیار مهمان ها بذاریم تا منم به درسم برسم. اول قبول کردن اما بعدش گفتن نه و اون اتاق در شان اونا نیست و اونا همیشه اتاق خودشون رو در اختیار ما میذارن و اتاق من دوباره بشه اتاق مهمان

من ناراحت شدم و کمی غرغر کردم به مامانم گفتم چرا اتاق خودتون رو نمیدید و من کار دارم الان و به اتاقم احتیاج دارم.

خلاصه اینا اومدن و خیلی هم بهشون رسیدگی کردیم و خوش گذشت و رفتند.

بعدش اینا که رفتن بابام ناراحت شده که این (من) چرا غرغر کرده و چمیدونم همیشه از من انتظار همکاری دارید و خودتون فلانید و....

در صورتی که این همه سال، این اتاق، اتاق مهمان بود و فقط این سری من درخواست کردم اتاقم رو برای مهمان ندم.

تا چند روز با من سرسنگین بود

خواستم باهاش حرف بزنم در این باره مامانم گفت فعلا هیچی نگو و عادی رفتار کن

خلاصه چند روز گذشت و من برگشتم خوابگاه

از طرفی وقتی من خونه نیستم بابام گاهی تو اتاق من میخوابه چون تخت من براش راحت تره

همون روز که داشتم برمیگشتم خوابگاه شوخی شوخی گفت من دیگه تو اتاقت نمیرم و در رو قفل میکنم

حالا از اون روز به بعد هروقت با هم حرف میزنیم هی تیکه میندازه که الان میتونم برم تو اتاقت؟ یا فلانی میخواد بیاد فقط بره اتاق تو و.....

واقعا دیگه خسته شدم

چیکار کنم؟

یعنی حق اظهار نظر هم ندارم؟؟؟

از خون جوانان وطن لاله دمیده... 🥀🖤

وقتی میری اونجا و مهمون میاد فقط برو سلام کن بعدش برو تو اتاقت درو قفل کن

نمیشه که اتاق رو میدیم مهمون

بعدشم الان بحث اتاق نیست

بحث اینکه بابا ول نمیکنه

از خون جوانان وطن لاله دمیده... 🥀🖤

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نمیشه که اتاق رو میدیم مهمون بعدشم الان بحث اتاق نیست بحث اینکه بابا ول نمیکنه

مگه نمیگی راضی نیستی و راحت نیستی خب نباید بزاری بیان، مهمان ها چرا تو پذیرایی نمیخوابن؟

مهمان خودش میدونه وقتی میره خونه یه نفر دیگه نباید توقع داشته باشه مثل خونه خودش اتاق شخصی در اختیارش قرار بدن و اگر میخواست میرفت هتل

آرامش و راحتی خودتون رو بخاطر مهمان از بین نبرین فقط در صورتی واسه مهمان اتاق میزارن که اتاق اضافه داشته باشن

مستقیم بهش بگو این قضیه رو اینقدر کش نده ناراحت میشی

از شخصیت فهیم و شخصیت مشاور در هوش مصنوعی نکته از سایت nokte.ir حتما مشورت بگیر.

انتخاب شخصیت کنار دکمه میکروفن

چون جواب حرفه ای میده یکم تو پاسخ دادن طول میکشه.