2777
2789
آخه من با مداد میکشم انقدر طبیعی و خوب نمیشه مصنوعی بنظر میاد آکوآ هم اینطوری خوب نمیشه سایه ابرو ...

حتمامدادروروی پوستت میکشی بایداروم مدادروروی خودابروت بکشی 

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آخه من با مداد میکشم انقدر طبیعی و خوب نمیشه مصنوعی بنظر میاد آکوآ هم اینطوری خوب نمیشه سایه ابرو ...

با سایه ابرو پودری خیلی طبیعی و عالی میشه

خدایا چطوری به اطرافیان بفهمونم بچه داری آمادگی روحی و جسمی میخواد 😧
ببین این عکسم روی پوست کار شده یعنی دور ابرو قاب کشیده 

اره بایه مدادکم رنگ خیییلی اروم اونجوری که میخوای دورابروت بکش یعنی طرحت روبزن کادربکش دورابروت بعدروی ابروت روسایه بزن یابامداداروم بکش اخرشم یه دستمال اروم بکش روابروت تایدست بشه 

خفتگان راخبرازمحنت بیداران نیست  تاغمت پیش نیایدغم مردم نخوری. خدایابسیییییییارازت ممنونم وشاکرم بابت همسرمهربون وخوبی که نصیبم کردی ممنووووووونم💑 💛انشالله نی نی مونم به سلامت بدنیابیادالهییی امین🤰👪👯‍♂️
میشه عکسشو برام بزاری قلم و سایه  اسم خاصی داره

عزیزم بخدا باردارم استراحت مطلق هستم باید چهارپایه بزارم بیارمش از بالا کمد پایین

سایه ابرو خشک باشه و قلم همونی که گفتم 

البته اول باید با یه مداد یا یه سایه چرب دورگیری و فید بشه

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
مرسی عزیزم چه رنگ و مارک سایه ای خوبه؟بعد قلم کاتر چه شکلیه؟ازوناس که سرش کجه؟ میشه بهت درخواست دو ...

مارک سایه منlazer هست اما مارک های بهترم وجود داره.بله قلم کاتر سرش خشک و کجه. درخواست بدین عزیزم

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢
با قلم اسفنجی خوب درنمیاد؟

نه عزیزم اون که اصلن اون مخصوص فید کردنه فقط اونم نه فید های جاهای ظریف

شرمنده عزیزم  ممنونم از راهنماییت

دشمنت شرمنده.خواهش میکنم

نه عزیزم اون که اصلن اون مخصوص فید کردنه فقط اونم نه فید های جاهای ظریف

اها مرسی😊

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...