2777
2789
عنوان

بچم هی میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 27 پست
بطری نی دار ضد چکه بگیر

داره جیغ میزنه درشو باز کن

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

بچه ها همه همینن من دختر ۴ ساله ام روزی چند لیتر آب میکشه میریزه تو خونه پسرمم ۲ سالشه کارش همینه حت ...

منم حساس نیستم اینکه میریزه رو خودش مدام سرمامیخوره ناراحتم

من تو تاپیک استارتر نظر میدم و استارتر میتونه جوابمو بده چه مخالف باشه چه موافق پس کسی جزء استارتر با نظرم مخالفه ریپلای نکنه چون درجا براش گزارش میزنم و نی نی یارروتگ میکنم خود نینی یار بهم گفتن  درجا گزارشش رو بزن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم شد راهکار بچه گناه داره گریه کنه جیغ بزنه راهکاری میخام که از سرش بیفته نه اینکه عصبی بشه

خب چه راهکاری

بزار بازی کنه

بعدا بزرگتر شد چیزای بزرگتر و گریه کرد یاد امروز بیفت که خودت گریه کردنو یادش دادی.

👺.

بریز تو بطری بهش بده.. یا لیوان. کوچولو بهش بده..که دو قلوپ اب بگیره...میگذرع ـ..سخت نگیر....یه اسباب بازی جدید بهش بده از سرش بیفته.......

« ما همانند شیشه بودیم » . اگر پاکمان میکردند _ میدرخشیدبم. امـــا آنها شکستند و ما هم بریدیم و تامام 💅🚶 با افتخار سر دسته انجمن دلشکسته ها💔💔

خب چه راهکاری بزار بازی کنهبعدا بزرگتر شد چیزای بزرگتر و گریه کرد یاد امروز بیفت که خودت گریه کردنو ...

اتفاقا از راه اصولی بدونیم چکار کنیم بچه نه گریه میکنه نه به خودش اسیب میزنه من تاپیک زدم کسی میدونه بگه چکار کنم

الکی وانمود کن داری زور میزنی باز نمیسه بده خودش بگو باز نمیشه تو میتونی بازش کنی؟؟ بتید شب بابا اوم ...

اصلا قبول نمیکنه اینقدر گریه میکنه جیغ میزنه میفهمه الکی میگم وقتی میره پیش خواهرم اینقدر اونجا باهاش راحت بازی میکنه زور نمیگه خواهرم روانشناس کودکه اما به من خیلی زور میگه میاد یکدفعه میکوبه تو صورتم اینقدر زده تو بینیم از شکلش افتاده بینیم عمله داغون شده همش ورم داره

خب یاد گرفتی به منم بگو اصولی.👺😂💔

حتما هرچیزی راهی داره تو نمیدونی دلیل نمیشه نباشه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اصلا قبول نمیکنه اینقدر گریه میکنه جیغ میزنه میفهمه الکی میگم وقتی میره پیش خواهرم اینقدر اونجا باها ...

هر وقت زدتت هیچی بهس نگو فقط از کنارش پاشو برو خودش میفهمه کارش اشتباهه اینو دکتر دخترم کفت انجام دادم و جواب داد

پسر منم سه سالشه اگه روزی یه لیوان اب تو خونه خالی نکنه روزش شب نمیشه 😐

کاش فقط خالی کنن بچه من میریزه از قصد رو خودش روزی ده بار لباسشو عوض میکنم بازم میبینم تنش یخ کرده

کاش فقط خالی کنن بچه من میریزه از قصد رو خودش روزی ده بار لباسشو عوض میکنم بازم میبینم تنش یخ کرده

بچه منم تو اون سن همین بود الان نزدیک چهار داره میشه لباسش اتفاقی خیس بشه بدش میاد میگه سریع عوض کن درصورتی که قبلا مثل ماهی عاشق اب واب بازی بود ولی محاله سر سفره اب خالی نکنه رو فرش😅